Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kérdés: Kedvenc bőrkabátom sajnos elszakadt. Meg tudják javítani?

Válasz: Igen, foglalkozunk bőrkabát szakadás javítással. Kérjük, hozza be a javítandó ruhadarabot, vagy küldjön fotót a sérülésről. Biztosan találunk megoldást a problémára!

Bővebben: Bőrdzseki, bőrkabát javítás, alakítás, méretre igazítás

 

Kérdés: "Van egy 3 szezont hordott Vanucci motoros ruhám. A ruha SympaTex bélést tartalmaz, ezzel szél és esőálló. A nadrág az első 2 évben rendesen tette a dolgát, azonban tavaly elkezdett beázni. Azt tapasztalom, hogy a lábszárak összetoldásánál jön fel a víz. A ruha nem szakadt, kopott, látható sérülése nincs. Kérdésem, hogy ilyen jellegű anyagot, illetve hibát tudnak-e javítani?"

VálaszSzívesen segítünk  motoros ruházata impregnálásában, vízhatlanításában. Nagy tapasztalatunk van az ilyen jellegű munkákban. Számíthat ránk.

Bővebben - motoros ruha javítás

Kérdés: Elcsúsztam a motorommal, és sok helyen sérült a ruhám. Mennyiért csinálnák meg?

Válasz: Kérem, hozza be, hogy pontos ajánlatot tudjunk csinálni Önnek.

Bővebben - motoros ruha javítás

Kérdés: Két részes cordura motoros ruházat tisztítását milyen határidővel szokták vállalni?

Válasz: Vállalási határidőnk általában: 10-15 nap. A kész ruhát hétvégén is át lehet venni.

Bővebben - motoros ruha javítás

Kérdés: A kék zakóm a vállán kiszakadt. Vihetném-e Önhöz, tudnak műstoppolni?

Válasz: Igen! De a zakó javítására több módszer is létezik (pl. szabás vonal kialakítás, rátét készítése stb.), ezekben mind tudunk segíteni!

Bővebben - zakó javítás

Kérdés: Zakóm sajnos kiszakadt. Meg tudják csinálni?

Válasz: Igen, ilyenkor a szabás vonal kialakítás, rátét készítése és még más technikákkal szinte minden hiba megoldható.

Bővebben - zakó javítás

Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy a férfi ing elkopott mandzsetta cseréjét hogyan oldják meg, milyen merevítést használnak. Ragadós közbélést, vagy speciális merevítő anyagot, amit nem kell ragasztani?

Válasz: Elkopott, elhasználódott  ing mandzsetták javítására (megfordításra) és csere is van lehetőség szalonunkban. Nagyon szép, különleges, márkás és minőségi alapanyagokat és frontfixált, folyamatos ragasztópréssel hő rögzített közbélést (vetex) alkalmazunk az új mandzsetták készítés esetén a merevítésére. Ruhaklinikánkban szakembereink segítenek az Önnek legjobb módszer kiválasztásában.

 Bővebben - blúz, ing javítás

Kérdés: Ezúton szeretnék érdeklődni, fürdőruha gumírozás iránt. Lehet segíteni egy olyan fürdőruhán, ami az összes lehetséges határoló oldalon gumírozva volt, de megadta magát?

Válasz: A fürdőruhák újragumizása speciális gépeket, eszközöket és szakembereket igényel. Ruhaklinikánk felszereltsége és nagy tapasztalttal rendelkező, fürdőruha javításra és átalakításra is specializálódott munkatársaink lehetővé teszik, hogy az Ön fürdőruha gumizását is meg tudjuk csinálni kiváló minőségi szinten.

Bővebben - fürdőruha javítás

Kérdés: Internetes weboldalukon (www.ruhaklinika.eu) láttam, hogy foglalkoznak búvárruhák javításával is. A napokban hozzájutottam egyhez, ami hátul az ülepénél el van szakadva a varrás mentén. Érdekelne, hogy meg tudják-e javítani?

Válasz: Ruhaklinikákban szakemberink régóta foglakoznak búvár szörf és neoprén ruházatjavításával, alakításával. Ilyen és hasonló sérülések javítására több módszer is létezik (foltozással, ragasztással, applikációval). Ruhaklinikánkban szakembereink segítenek az Önnek legjobb módszer kiválasztásában. Vállalási határidőnk általában 3-5 nap!

Bővebben - búvárruha javítás

Kérdés: Sötétszürke, szövet kabátom külső szövet rétegén van egy pár molyrágta lyuk, erre szeretnék javítást. Azt szeretném még tudni, hogy ott kell-e hagynom a kabátot, és ha igen, körülbelül mennyi időre?

Válasz: Szakemberink régóta foglakoznak ilyen és hasonló sérülések (égés, cigaretta parázs okozta lyuk) javításával. Valószínűleg meg tudjuk javítani a moly által kirágott lyukakat. A javítására több módszer is létezik (pl. szabás vonal kialakítás, rátét,applikáció készítés ..stb.) Ruhaklinikánkban szakembereink segítenek az Önnek legjobb módszer kiválasztásában. Vállalási határidőnk általában 3-5 nap!

Bővebben - kötött pulóver javítás

kész bőrkabát ujj szakadás ilyen volt lett

Kérdés:

Nagy örömömre rá találtam oldalukra és segítséget szeretnék kérni. Van egy elefántcsont színű bőrkabátom, amelyiknek a gombjai alatt meghasadt a bőr.

Gondoltam, megragasztom, mit ne mondjak, borzasztóan néz ki. A bőr ott megkeményedett és csúnya. Nem nagyfelületen, hanem a gomb alatt.

Úgy gondolom, ha a gomb alá egy hasonló színű szép bőr darabot lehetne varrni, el lehetne tüntetni a sérült részt. Kérem, tájékoztassanak a lehetőségekről.

 

Válasz:

Szakembereink javítanak sérült bőrkabátokat, így örömmel tájékoztatjuk, hogy a gomb alatti sérült részt tudjuk javítani vagy cserélni.

Sérült bőrfelületeket applikációval, hasonló színű bőrdarab rátéttel vagy ragasztással javítunk, kritikus esetben hasonló bőrrel a problémás alkatrészt cseréljük.

A bőrkabátok különleges gondoskodást igényelnek javításkor is! Érdemes Ruhaklinikánkat választani a tapasztalt szakembergárdánk és a legmodernebb felszereltségünk miatt is.

 

Bővebben - bőrkabát javítás

 

 

 

 

 

 

Kérdés: Sajnálatos módom kicsúsztam a motorommal és több helyen megkopott a motoros bőrruhám. Küldök pár fotót róla, hogy megállapítható legyen tudják-e javítani, mennyiért és milyen átfutási idővel. Így nem kellene fölöslegesen felküldenem Pécsről.


Válasz: A fotók alapján tudunk egy hozzávetőleges árat kalkulálni attól függően mily módon javítjuk a sérült felületet:

1. Kicseréljük a sérült felületű alkatrét

2. Díszítéssel vagy applikáció felhelyezésével tüntetjük el a hibás részt

3. Valószínűleg egy felújító festésre is szükség lesz 

A festés előtt minden esetben szükség van egy tisztításra. A vállalási időnk általában 1.5-2 hét!

Bővebben - bőr motoros ruha javítás

Kérdés: Kérem, szíveskedjenek tájékoztatni, hogy férfi vatelines bőrdzseki béléscserét, tisztítást és festést mennyiért vállalnak, és milyen átfutási idővel.

Válasz: Ruhaklinikánk hosszú tapasztalattal rendelkezik bőrkabátok bélésének cseréjében és tisztításában, festésében. A munkadíj a fazontól és a kidolgozástól, a bélés anyagától és a minőségétől függ.

Amiért érdemes a motoros bőrruhákat cégünknél tisztíttatni, javíttatni: 

- Kitisztítjuk a rászáradt bogár maradványokat, a beivódott szagokat, és az izzadságot is eltüntetjük a bőrruhájából. 
- Megjavítjuk elhasználódott, problémás motoros nadrágját, dzsekijét, kicseréljük az elszakadt zipzárt, tépőzárt..stb. 
- A balesetet szenvedett motoros ruhákon, a sérült elemeket kicseréljük, hasonló minőségű és színű bőrre.
- A megkopott, horzsolt bőrfelületeket újra színezzük, átfestjük, tisztítási, javítási folyamat végén még egy plusz impregnáló réteget is felhordunk a bőrfelületre, így a vízhatlanság is javul.

Vállalási határidőnk általában 2-3 nap, a bőrkabát minőségi tisztítására és festésére 7-10 nap!

Bővebben - bőr és szőrme tisztítás

Kérdés: Én a focimezemet szeretném felújíttatni már kicsit bolyhosodni kezd, szeretném rendbe tenni. Poliuretán anyagból van, mit tehetnék vele, fel lehet újítani? Kedvenc pólóm.

Válasz: Tudunk Önnek segíteni meze bolyhosodásának  a kezelésében! Ruhaklinikánk speciális eszközökkel tud szöszöket eltávolítani, bolytalanítani. Ez kézi művelet, különleges gondosságot igényel. Kérjük, futball mezével fáradjon be hozzánk és szakembereink segítenek, a probléma megoldásában. Vállalási határidőnk általában 3-5 nap!

Bővebben - póló javítás

Kérdés: Segítséget, információt szeretnék kérni. Szeretnék érdeklődni, hogy a férjem farmer nadrágjának az ülepét lehet-e javítani? Sajnos próbáltam már kézzel javítani, de már olyan komoly a lyuk rajta, hogy nem tudom megcsinálni. Van esetleg rá mód, hogy pótlással javítsák? Kb. milyen összegbe kerülhet egy ilyen pótlás?

Válasz: Igen, lehet javítani az ülepet. A kidörzsölt, kilyukadt részeken (ülep, szár, zseb stb.) többféle módszerrel stoppoljuk a farmert azonos színű cérnával aláragasztással megerősítve vagy hasonlóan a gyári lyukakhoz farmer alávarrással a világos szálakat meghagyva. Lovaglófoltot, ülep szakadást éktoldással tudunk javítani. A farmer stoppolásra attól függően tudunk árajánlatot adni, hogy mekkora a kopás és melyik javítási módszert választja.

Bővebben - farmer javítás