Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Minőségi sportruházat javítás – Ruhaklinika a Blahánál!
Dresszek, vízhatlan és elasztikus öltözetek, neoprén vízi sport ruházat javítás.

A mai sportruhák egyre bonyolultabb technológiával készülnek, gondoljunk csak a membrános, vízhatlan ruhákra, komoly tűzálló sportoverallokra, motoros ruhákra. Régen, ha a jogging elszakadt az edzőteremben, egyszerű volt akár házilag is megvarrni. Azonban a modern sportruházat javítása legalább annyi szakértelmet igényel, mint a technikai sporteszközök, ezeket a ruhákat már nem lehet otthon „barkácsolni”. Ebben segít Önnek a Ruhaklinika.

Sportruházat javítás
Sportruházat javítás
 
Sportruházat javítás
Sportruházat javítás
Sportruházat javítás
Sportruházat javítás
Sportruházat javítás
Sportruházat javítás

 

Sportruházat javítás:
Vállaljuk mindennemű sportruházat - golfruha, lovas ruházat, teniszruha, úszó, és tornadressz, vitorlás ruházat, vízi sport mellények, vízhatlan, és elasztikus öltözetek javítását, felújítását. Kijavítjuk a felfeslett varratokat, de gyakori a szakadásjavítás, stoppolás, foltozás, zipzárjavítás, és cipzárcsere is. Kicseréljük a feslett zsebtasakot, elszakadt pántot, hevedert. Visszavarrjuk a leszakadt tépőzárakat, és kicseréljük őket, ha már nem zárnak rendesen.

Sportruházat javítás – általános szolgáltatások
Szakadásjavítás, varratjavítás, varratok megerősítése, gombok, tépőzárak, cipzárak visszavarrása, javítása, cseréje. Stoppolás, foltozás bélésjavítás, béléscsere. Egyéb sportruházattal kapcsolatos javítási munkálatokat is vállalunk.


Ne feledje!
Ha sportruházatát javítani kell, irány a Ruhaklinika!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!