Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Ruhatisztítás  Elérhetőség

hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA nl NL en EN fr FR de DE iw IW it IT pl PL ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Bőrtisztítás, bőrfestés, bőrruha felújítás - Ruhaklinika
A bélés tiszta és illatos lesz – szagmentesítés – a bőr puha tapintású.

A bőrruházat a legidőállóbb típusú ruházat, maga a bőr – hacsak nem éri extrém behatás – nem szakad, nem nyúlik, nem feslik, mérettartása kiváló. Külső rétege egyszerűen lemosható, a szennyeződés viszonylag egyszerűen eltávolítható. Azonban a belseje már kényes, többnyire selyemmel borított bélést tartalmaz, ami könnyen szennyeződik és szagosodik. Éppen ezért a bőrruházat belsejét már jóval nehezebb feladat tisztítani, tisztításához, szagmentesítéséhez már szakértelem szükséges.

Bőrruházat tisztítás:
Vállaljuk mindennemű bőr termék, bőrruházat – bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, motoros ruházat, bőrszoknya, stb. - vegytisztítását, szagmentesítését. Felvevőhelyünk a belvárosban működik hét végén is hosszított nyitva tartással. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző ruhaneműk tisztítása terén, gépparkunk, valamint az alkalmazott tisztítóanyagok minősége garantálja, hogy kedvenc bőr ruhadarabját tökéletesen tisztán, és friss illatúan vehesse át tőlünk. A bélésanyag tiszta, és illatos lesz, mindennemű zsírosodást eltűntetünk, a bőr pedig kellemesen puha marad a speciális tisztító eljárásnak, és adalékanyagoknak köszönhetően.

Bőrruházat festés:
Ha kedvenc bőrkabátja erősen megkopott, visszaadjuk régi színét egy átfestéssel. Ha a motoros szerelés horzsolódott le egy esés során, kijavítjuk, és újrafestjük, nem is látszik majd, hol történt a baleset!
Belvárosi szalonunkban hét végén is átvesszük a munkákat, és tanácsadást is nyújtunk, az erősen kérdéses ruhadarabok esetében. A felújító festéssel rendbe hozott kabát ismét évekig véd széltől, esőtől, és gyakorlatilag úgy néz ki, mintha teljesen új lenne!

Bőrruházat szagmentesítés:
Főleg nyáron, a nagy melegben óhatatlan, hogy egy-egy zárt ruhadarabba beleizzadunk, ami idővel a ruha szagosodásával jár. Ezeket a szagokat tisztítókezelésünk megszűnteti, a bőrruházat friss tapintású és szagmentessé válik.

Bőrruházat felújítás:
Kitisztítjuk, javítjuk, átfestjük, és olyan lesz, mintha most vette volna! Bőrdzseki, bőrkabát, és egyéb bőrruházat komplett felújítása. A felújítás ára a töredéke az ruha eredeti értékének, mégis gyakorlatilag egy új ruhadarabot kap tőlünk. A régi ruhák felújításához használhatunk díszítő elemeket is, így szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, vidám applikációkkal, vagy éppen egy igényes hímzéssel tehetjük ismét vonzóvá megunt ruhadarabját.


Bőrruházat tisztítás, festés, szagmentesítés – RUHAKLINIKA!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!