Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Bőrtisztítás, bőrfestés, bőrruha felújítás - Ruhaklinika
A bélés tiszta és illatos lesz – szagmentesítés – a bőr puha tapintású.

A bőrruházat a legidőállóbb típusú ruházat, maga a bőr – hacsak nem éri extrém behatás – nem szakad, nem nyúlik, nem feslik, mérettartása kiváló. Külső rétege egyszerűen lemosható, a szennyeződés viszonylag egyszerűen eltávolítható. Azonban a belseje már kényes, többnyire selyemmel borított bélést tartalmaz, ami könnyen szennyeződik.

Bőrruházat tisztítás:
Vállaljuk mindennemű bőr termék, bőrruházat – bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, motoros ruházat, bőrszoknya, stb. - vegytisztítását. Felvevőhelyünk a belvárosban működik hét végén is hosszított nyitva tartással. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző ruhaneműk tisztítása terén, gépparkunk, valamint az alkalmazott tisztítóanyagok minősége garantálja, hogy kedvenc bőr ruhadarabját tökéletesen tisztán, és friss illatúan vehesse át tőlünk. 

Bőrruházat festés:
Ha kedvenc bőrkabátja erősen megkopott, visszaadjuk régi színét egy átfestéssel. Ha a motoros szerelés horzsolódott le egy esés során, kijavítjuk, és újrafestjük, nem is látszik majd, hol történt a baleset!
Belvárosi szalonunkban hét végén is átvesszük a munkákat, és tanácsadást is nyújtunk, az erősen kérdéses ruhadarabok esetében. A felújító festéssel rendbe hozott kabát ismét évekig véd széltől, esőtől, és gyakorlatilag úgy néz ki, mintha teljesen új lenne!

Bőrruházat felújítás:
Kitisztítjuk, javítjuk, átfestjük, és olyan lesz, mintha most vette volna! Bőrdzseki, bőrkabát, és egyéb bőrruházat komplett felújítása. A felújítás ára a töredéke az ruha eredeti értékének, mégis gyakorlatilag egy új ruhadarabot kap tőlünk. A régi ruhák felújításához használhatunk díszítő elemeket is, így szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, vidám applikációkkal, vagy éppen egy igényes hímzéssel tehetjük ismét vonzóvá megunt ruhadarabját.


Bőrruházat tisztítás, festés, szagmentesítés – RUHAKLINIKA!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!