Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Vállaljuk motoros bőrruha mindennemű, igény szerinti átalakítását!

Motoros ruházat megfelelő méretre szűkítését vagy bővítését; betűk, applikációk, kisméretű felvarrók készítését, szegecselését, átfestését.

 

Kérdés: Mennyibe szokott kerülni egy motoros bőroverall méretre alakítása?

Kérdés: Nagyméretű motoros bőrdzsekim protektorokkal való átalakítását szeretném kisebb méretűre. Derékban kellene bevenni, ujját leengedni, esetlegesen meghosszabbítani. Kérnék Önöktől irányárat, mennyibe kerülne tól-ig.

Kérdés: Most vásároltam egy kétrészes bőrruhát és mivel pocakosabb és vállasabb vagyok így át kellene alakítani a testméretemhez. A ruha 58-as, amibe amúgy beleférek, csak a nadrág és a kabát ujja is hosszú egy kicsit, és gondolom, hogy a protektorokat is máshova kellene helyezni. Tudnak nekem mondani egy körülbelüli árat, hogy mennyibe kerülne, és mikor lenne kész?

 

Bőr motoros ruházat alakítás
1241 - 1.2.1. Bőr motoros dzseki alakítás
Bőr motoros ruházat alakítás
1242 - Bőr motoros nadrág alakítás
Bőr motoros ruházat alakítás
1243 - Bőr motoros overal alakítás
   

Speciális gépekkel felszerelt (stoppológép, karos bőrvarrógép) műhelyünkben, alapanyagok és segédanyagok széles választékával, sok éves tapasztelattal rendelkező szakembergárdával állunk rendelkezésére.

 

Szolgáltatásaink: PROTEKTOR ELHELYEZÉS, bőrlyukasztás, bőrvarrás, gallércsere, derék kiengedés, felhajtás, gomblyukazás, hosszrövidítés, karcsúsítás, kiengedés, könyökfolt, leengedés, Motoros dzseki feliratozás, betű varrás, szegecselés és kisméretű felvarrók készítése