Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kérdés: Érdeklődöm, hogy az Önök műhelyében vállalnak-e egyrészes fürdőruha javítást, pontosabban a mellrésznél kellene szűkíteni, vagy kisebb kosárra cserélni.

Válasz: Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek fürdőruhák alakítása terén, így az Ön által kért átalakítás esetén készséggel állunk rendelkezésére.

Bővebben: Női fürdőruha méretre alakítása

Kérdés: Az lenne a kérdésem, hogy egy farmert át tudnának úgy átalakítani, hogy térdtől egy centit kellene bővíteni? Megoldható?

Válasz: Szívesen segítünk nadrágja minőségi átalakításában. A farmernadrág alakítást vállalni tudjuk akkor is, ha csak külső vagy csak belső vagy mind a két oldalán kell kiengedni vagy betoldani. A munka elvégzéséhez számunkra általában 3-5 napra van szükség.

Bővebben - farmer alakítás

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy télikabát átalakítást vállalnak-e? Cipzárcsere mindenféle képen szükséges lenne illetve a kabát alját fel kellene hajtani! Az lenne a kérdésem, hogy mikorra tudnák nekem ezeket a munkákat elvégezni?

Válasz: Vállalunk télikabát, tollkabát alakítást. Minőségi munkát tudunk végezni a tollkabát aljának felvarrásában és a cipzár cserénél is. A teljes munka átfutási ideje 5-7 nap lehet.

Bővebben - kabát alakítás, dzseki alakítás

Kérdés: Kaptam egy prémes bőrkabátot ajándékba, de túl hosszú az én termetemhez és szeretném ha rövidebb lenne. Csak a hosszával van bajom, a többi része jó. El tudják vállalni az átalakítást?

Válasz: Örömmel segítünk Önnek a bőrkabát átalakításában. Minőségi munkát végző kollégáink gondoskodnak arról, hogy a bőrkabát tökéletesen álljon Önnek. Vállalási határidő általában 7-9 nap.

Bővebben - bőrkabát átalakítás

Kérdés: Van e mód arra, hogy az egész törzs részénél kinyúlt pólóm keresztmetszetéből vissza lehessen venni?

Válasz: Szívesen segítünk pólója minőségi alakításában. Az ár függ attól, hogy pontosan milyen alakításokat kell rajta végezni.

Bővebben - Póló alakítás

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy ajándékba kaptam egy kapucnis cipzáras pulóvert, ami viszont nagy rám. A karoknál, és a pulóver felső részén ez nem is olyan zavaró, viszont alul nagyon bő. Az érdekelne, hogy van-e esély bevenni a pulóverből.

Válasz: Külön szakembereink vannak kötöttáru javításra, alakításra. A pulóverek sok esetben kézimunkát igényelnek, amit kollégáink jó minőségben el tudnak végezni, többek között pulóver szűkítést is. Műhelyünkben nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk. Várjuk Ruhaklinikánkban az alakítandó pulcsival.

Bővebben - pulóver szűkítés, pulóver alakítás

Kérdés: Érdeklődnék, hogy egy női fürdőruha alsót milyen árban alakítanak át, kisebb méretre illetve más fazonra (például tangásra illetve kisebbre szabva)?

Válasz: Fürdőruhára specializálódott szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek egy, illetve kétrészes fürdőruhák, bikinik javítására, átalakítására. Az Ön esetében az alsórészt át kell szabni teljesen, akár tangás akár kisebb lesz az elképzelése. Ez azt is jelenti, hogy a comb és derékrészt teljesen újra kell gumizni. A munkadíj az átalakítás mértékétől, a fazontól és kidolgozástól függ. Kérjük, fáradjon be Ruhaklinikánkba az átalakítandó ruhadarabbal.

Bővebben - fürdőruha és úszónadrág alakítás

Kérdés: Mennyibe szokott kerülni egy motoros bőroverall méretre alakítása? Át tudnák esetleg alakítani két részesre az overált?

Válasz: Vállaljuk motoros overallja minőségi méretre alakítását. Két verzió is lehetséges az alakításra:

  • rövidítés, szűkítés anélkül, hogy derékban elvágnánk
  • derékban elvágás és cipzárral rögzítés derékvonalban.

Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, legyen, szíves fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni a motoros overallt, mert az ár az alakítás mértékétől függ. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is.

Bővebben - bőr motoros ruházat alakítás

Kérdés: Nagyméretű motoros bőrdzsekim protektorokkal való átalakítását szeretném kisebb méretűre. Derékban kellene bevenni, ujját leengedni, esetlegesen meghosszabbítani. Kérnék Önöktől irányárat, mennyibe kerülne tól-ig.

Válasz: Specialitásunk a motoros ruházat javítás, átalakítás, így tudjuk vállalni motoros bőrdzsekijének minőségi méretre átalakítását; szabómestereink nagy gyakorlattal rendelkeznek. Arra szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, kérjük, fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni és pontos árat tudjunk adni az átalakításra. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is. Szakembereink segítenek Önnek! Vállalási határidőnk általában 5-8 nap!

Bővebben - bőr motoros ruházat alakítás

Kérdés: Most vásároltam egy kétrészes bőrruhát és mivel pocakosabb és vállasabb vagyok így át kellene alakítani a testméretemhez. A ruha 58-as, amibe amúgy beleférek, csak a nadrág és a kabát ujja is hosszú egy kicsit, és gondolom, hogy a protektorokat is máshova kellene helyezni. Tudnak nekem mondani egy körülbelüli árat, hogy mennyibe kerülne, és mikor lenne kész?


Válasz: Vállalunk bőr motorosruha minőségi méretre átalakítását. Több verzió lehetséges az átalakításra: rövidítés és a protektorok áthelyezése is lehetséges. Szeretnénk megkérni, amennyiben ideje engedi, kérjük, fáradjon be a ruhadarabbal Ruhaklinikánkba, hogy kollégáink meg tudják nézni a motoros overallt, mert az ár az alakítás mértékétől függ. Szükség lesz a munkafolyamatok közé beiktatni 1 próbát is. Vállalási határidőnk általában 5-8 nap!
 

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy 54-e öltönyömet át lehet-e teljes körűen alakítani 46-48-sa méretre?

Válasz: Több számmal nagyobb átalakítás esetén nem garantálható 100%-os végeredmény, általában 1-2 méretet lehet kicsinyíteni fazontól függően. Vállalási határidőnk általában 3-4 nap leterheltségtől függően. Mesterszabónk bejelöli a szükséges átalakításokat, az öltönyt teljesen szét kell bontani, át kell szabni és próba után korrigálják, ahol szükséges befejezés előtt.

Bővebben - öltöny méretre alakítás

Kérdés: Szeretnék árajánlatot kérni egy nadrágkosztüm átalakítására, szűkítésére. A blézer bélelt 34-es és egy számot biztosan be kell szűkíteni, valamint a blézer ujjából is fel kell hajtani. A nadrág szárát, derekát szeretném szűkíttetni. Az árajánlattól tenném függővé, hogy megvegyem-e a kosztümöt vagy keressek valahol szűkebb fazonút.

Válasz: Javaslatunk, hogy ne vásárolja még meg a kosztümöt csak fotózza le! A kosztüm teljes szétbontása, átszabása, ill. újra varrása, a próbák nagy munka. Lehetséges, hogy érdemesebb csináltatnia az Ön alakjára szabott méretes kosztümöt. Kérjük, fáradjon be szabóságunkba, szakembereink segítenek, a fazon és az alapanyag választásban is! Raktárkészletünk minőségi alapanyagai, és külföldi beszállítóink termékei közül egyaránt válogathat. Szabómestereink nagy gyakorlattal rendelkeznek, ezért akár nehéz alkatokra is tudnak mérték után dolgozni. Az öltözetek kézműves kidolgozással, 2-3 próbával, az egyedi igényeket és a kényelmi szempontokat is figyelembe véve készülnek. Az elkészítés átfutási ideje 3-5 hét (időszaktól függően). Teljes kosztüm átalakítás elkészítésének ideje ennél rövidebb. Kollegáink ezután kikalkulálják az átalakítás és a méretre szabás költségét, amiből eldöntheti, melyik megoldást választja.

Bővebben - kosztüm alakítás

Kérdés: Szeretném tudni, hogy vállalják-e egy fehér galléros és kézelős középen pedig rózsaszín vagy valamilyen hasonló színű ing átalakítását?

Válasz: Ruhaklinikánk vállalja ingek minőségi alakítását, karcsúsítását, hosszak (ujja rövidítés slicchosszabbítással és alja) rövidítését is. Fáradjon be Ruhaklinikánkba, ahol minden részletet meg tudunk beszélni az elképzelésével kapcsolatban.

Bővebben - ing alakítás

Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy vállalják-e XL méretű farmerszerű (vastagabb az anyaga) férfiing átalakítását körülbelül M-es méretűre?

Válasz: Több számmal nagyobb ing esetén nagy munka, majdnem egy új ing elkészítésével ér fel. Ezért ezeket az alakításokat nagy gyakorlattal rendelkező méretes szabóink végzik el, de még így sem garantálható 100%-os végeredmény. Általában 1-2 méretet lehet kicsinyíteni fazontól függően. A folyamatok közé mindenképpen szükséges egy próbát beiktatni. Az elkészítés átfutási ideje:3-5 nap.

Bővebben - farmer méretre alakítás