Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kérdés: Érdeklődnék, hogy egy vékonyabb szövetkabát tisztítása, de leginkább a gyűrődéseinek kisimítása (elég sok helyen gyűrött) mennyibe kerülne, és személyesen be tudnám e vinni, illetve ha készen van, elhozni Budapesten belül?

Válasz: Szívesen segítünk Önnek szövetkabátja tisztításában, valamint gyűrődéseinek kisimításában. A tisztítás pontos ára a kabát anyagától és szennyezettségétől függ. Vállalási határidőnk 8-10 nap.

Bővebben: Folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás

Kérdés: Érdeklődnék, hogy vállalják e egy síkabát és egy sínadrág tisztítását (tisztítás + impregnálás).

Válasz: Ruhaklinikánk vállal különleges tisztításokat impregnálást bőr és sí ruházaton egyaránt. A kezelés során kitisztul a bélés, eltűnnek a beivódott szagok, testnedvek a ruha kap egy impregnálást, így a vízhatlansága is megmarad. Vállalási határidőnk általában tisztítás esetében: 7-10 nap!

Bővebben - sport ruházat tisztítás

Kérdés: Azt szeretném megtudni, hogy bőrdzsekiből tisztítással el lehet-e tüntetni vagy mérsékelni a belőle áradó kellemetlen szagot. Tartósító vagy festékanyag szaga lehet (égett gumira emlékeztet), mely meglehetősen kellemetlen és nem szellőzik ki belőle.

Válasz: Technológiánknak köszönhetően a bőrkabátok kívül, belül tisztává, illatossá tehetők. A bőrdzsekit először fertőtlenítjük, tisztítjuk, ezáltal frissen kikészített bőr illata lesz! Amennyiben vannak a kabáton javítások, szakadások azokat is el tudjuk végezni. Kitisztítjuk, átfestjük, megjavítjuk használt, kopott, szakadt, szagos (izzadt) ruházatát.

Bővebben - bőr ruházat tisztítás

Kérdés: Árajánlatot kérünk Önöktől 4 db rendőrségi motoros ruha tisztítására a Készenléti Rendőrség számára.

Válasz: Szalonunk vállalja motoros ruhák minőségi tisztítását. Az ár attól függ, hogy milyen ruháról van szó: kabát, nadrág, overall, kesztyű, kell-e festeni illetve javítani. Kitisztítjuk a rászáradt bogár maradványokat, a beivódott szagokat, és az izzadságot is eltüntetjük a bőrruhájából. Megjavítjuk elhasználódott, elszakadt cipzárját, tépőzárját, problémás motoros nadrágját, dzsekijét. A balesetet szenvedett motoros ruhákon, a sérült elemeket kicseréljük, hasonló minőségű és színű bőrre. A megkopott, horzsolt bőrfelületeket újra színezzük, átfestjük. A tisztítási, javítási folyamat végén még egy plusz-impregnáló réteget is felviszünk a bőrfelületre, így a vízhatlanság is javul. Szeretnénk megkérni, hogy fáradjon be Ruhaklinikánkba, hogy szakembereink felmérjék a szükséges munkát és ez alapján pontos árajánlatot tudjanak adni.

Bővebben - motorosruha tisztítás

Kérdés: Honlapjukon láttam igen sokoldalú tevékenységüket. Szeretném megkérdezni, hogy van egy plüss állatkám melynek a szeme foltos. Vállalnak ilyen jellegű tisztítást is? Ha igen, valamelyik nap felkeresném Önöket. Várom válaszukat.

Válasz: Szalonunk tudja vállalni az Ön által kért plüssállat folttisztítást. A plüss tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért bízza inkább szakemberre, ezt a feladatot. Szabóságunkban különböző szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát is el tudjuk végezni. Netán ha elszakadt, kiszakadt belőle egy darab, vagy kihullott a tömés azt is megjavítjuk. A plüss figura szemkörnyéki foltjainak tisztítási módja a szennyeződéstől és az alkalmazandó vegyszertől függ. Vállalási határidő: 4-8 nap. Szeretettel várjuk!

Ilyen volt 3

 Plüss maci, plüssállat javítás, foltkezelés, vegytisztítás, fertőtlenítés

Ne dobja ki régi kedvencét! Van megoldás! Hozza be gyermekkori kedvenceit és mi teljesen újjá varázsoljuk! Ruhaklinikánk vállalja plüss állatok foltkezelését, vegytisztítását, fertőtlenítését, javítását. Foltos, elszíneződött, hiányos, lyukas, sérült, szakadt?

Vállaljuk különböző foltok, elszíneződések eltávolítását, szemek, fogak fehérítését, bármilyen foltok eltávolítását, szakadások, sérülések javítását.

A plüss állatok tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért inkább bízza szakemberre ezt a feladatot. Ha kedvenc állatkája foltos, szakadt, hozza el hozzánk, mi megoldjuk a gondját.

Szabóságunkban vállalunk szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát, kiszakadt részek pótlását is. Tekintse meg referenciamunkáinkat!

A képeken különböző plüssállatok láthatóak előtte és utána (javítás, tisztítás) állapotban!

Kérdés: Vállalnak nagy méretű másfél méteres Panda tisztítását is?

Válasz: Ki kell szedni 🐼 a töltetet belőle. Utána kitisztitani, ügyesen visszatölteni, és összevarrni .

A szükséges javításokat el kell végezni.

Ezek után átgőzölni ,  kikefélni a bundáját , formára vasalni.

 

 • Gyerekjtk-javts
 • Motkny-tisztts-eltt-1
 • Motkny-tisztts-eltt-4
 • Motkny-tisztts-utn-1
 • Motkny-tisztts-utn-2
 • Motkny-tisztts-utn
 • Plss-medve-gygyts
 • Plss-mhecske-javts_ilyen-lett_01
 • Plss-mhecske-javts_ilyen-volt_03
 • Plssmaci-javts-referencia-web2
 • eltte-utna
 • kesztyu
 • maci-eltte
 • maci-ksz
 • plss-llat-javts
 • plss-srga-medve-ilyen-volt-3597
 • plss-srga-medve-ilyen-volt-3604
 • plss-srga-medve-ilyen-volt-3610
 • plss-srga-medve-ilyen-volt-3611
 • plss-srga-medve-ilyen-volt-3614
 • plssfigurk-javtsa-web

Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy mennyibe kerülne egy két részes öltöny tisztítása, illetve egy bőröv javítása. Az öv középen megtört és rétegekben szakadozik.

Válasz: Örülünk, hogy ránk talált az öltönye minőségi tisztításának és karbantartásának elvégzésére. Amiért érdemes cégünket választania: Kedvenc ruhadarabjait Önnel együtt átvizsgáljuk; bejelöljük rajta a foltokat, átnézzük a zsebeket, a bélést, a varratokat. Megbeszéljük a szükséges javításokat, igény szerint új akasztót varrunk fel, a gombokat szebbre cseréljük. A régi gombokat, meglazult varrásokat megerősítjük. Speciális formapárnáinkon levasalva 3 dimenzióban, széles vállfán, felújítva kapja vissza öltönyét. Tudunk segíteni a bőröv felújításában is, az övcsatra új bőrszíjat rakunk. A vállalási időnk általában 2-3 nap!

Bővebben - textil ruházat tisztítás

Kérdés: Kérem, szíveskedjenek tájékoztatni, hogy férfi vatelines bőrdzseki béléscserét, tisztítást és festést mennyiért vállalnak, és milyen átfutási idővel.

Válasz: Ruhaklinikánk nagy tapasztalattal rendelkezik bőrkabátok bélésének cseréjében és tisztításában, festésében. A vállalási ár mindig fazontól, kidolgozástól és a választott bélés minőségétől függ. Az eredeti bélésen lévő zsebeket, címkéket az új bélésre is visszavarrjuk. Télisíteni, illetve tavasziasítani is tudjuk kabátját vatelinos steppelt bélés készítésével vagy csak selyembélés bevarrásával.

Kérjük, fáradjon be hozzánk a kabáttal és szakembereink a bélésválasztás után helyben kiszámolják Önnek a vállalási árat. A bőrdzsekit először fertőtlenítjük, tisztítjuk, ezáltal frissen kikészített bőr. Béléscsere általában 2-3 napig tart, bőrkabát minőségi tisztítására és festésére 7-10 nap.

Bővebben - bőrruházat tisztítás és festés