Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Minőségi ruhaalakítás, méretre igazítás! Öltöny, kosztüm, ing, blúz, zakó, blézer, nadrág, szoknya, üzleti ruházat, esküvői ruházat alakítás, átalakítás, szűkítés, bővítés, karcsúsítás, méretre igazítás, átszabás. Tapasztalt ruhaipari szakemberek lesik kívánságait a hét minden napján! Számunkra nincs menthetetlen ruha! Hozza el bármilyen fazonú- és anyagú javítandó ruháját, és - akár aznap - tökéletesen a méretére igazítva viheti haza!
Speciális ruházat – motoros bőrruházat, elasztikus sportruházat, dressz alakítása is!

alakitas

Minőségi ruhaalakítás – Ruhaklinika a Blahánál! Ruhaigazítás - szűkítés, bővítés, méretproblémák orvoslása a hétvégén is!

Nem passzol Önre a most vásárolt új ruha? Netán a nyári fogyókúra sikerült jól, és ezért lett bő a kedvence? Esetleg megnyúlt a sok mosástól? Ne keseredjen el, van megoldás!

Szinte nincs is olyan ruhaféleség, amit ne lehetne alakítani, legyen szó farmerről, gyapjúöltönyről, bőrdzsekiről, mind nagyszerűen alakítható, az Ön méretére igazítható. A motoros bőrruha, egy taktikai mellény, vagy akár egy neoprén sportruha alakítása, méretre igazítása már jóval összetettebb feladat, de mi ezt is magas színvonalon végezzük, hiszen évtizedek óta foglalkozunk a legkülönfélébb ruházatok alakításával, méretre igazításával.

Ruhaalakítás, ruha méretre igazítás:
A ruhaalakítási munkák közül legjellemzőbbek a nadrág méretproblémák, nadrág felhajtást, nadrágszár szűkítést, rövidítést kérnek talán tőlünk a leggyakrabban. De gyakran alakítunk méretre komplett öltönyöket, férfi zakót, női blézert, szoknyát, motoros bőrruházatot, és nem ritka a különböző bundák, kabátok hosszának a rövidítése, karcsúsítása sem.

alakitas2

Ruhaalakítás – általános szolgáltatások:
Ruha hosszrövidítés, ruha szűkítés, bővítés, leengedés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, ülepállítás, ruha kiengedés, ujjhossz rövidítés, kabát, zakó ujja szűkítés, bővítés, dzseki méretre igazítás, vállkeskenyítés, fazonkeskenyítés, vagy a teljes átalakítás, átszabás, amikor is egy korábbi ruhadarab egy lényegében új ruhadarabbá alakul/hasznosul.

Ruha átalakítás, átszabás:
Az átalakítás során egy már meglévő ruhadarab fazonját változtatjuk meg, ezáltal új ruhadarabot előállítva. Végeztünk már átszabást, átalakítást motoros overallon, amit középen elvágva két részes ruhadarabbá alakítottunk. Lett belőle egy motoros dzseki, és egy motoros bőrnadrág, egy teljesen új fazon, amelyet tulajdonosa már akár külön-külön is tud hordani.
Öltönyök, sportruházatok, és akár egy nadrág fazonját is meg tudjuk változtatni, olyan fazonúra szabni, ami már sokkal jobban tetszik Önnek. Az átszabásnak vannak azért korlátai, hiszen a ruhadarab anyagának ki kell tudni adni az új fazont, de sok esetben betoldással ezeket a problémákat is meg tudjuk oldani.
Egészen speciális esetekben is forduljon hozzánk bizalommal, minden ruha méret problémára igyekszünk megoldást találni. Várjuk szalonunkban a hét végén is!

Ruhaalakítás GYIK – pár kérdés, és a válasz, amit ügyfeleink tettek fel, és talán Ön is megkérdezné.