Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Motoros ruha tisztítás, festés, felújítás. Elszíneződött, kifakult, elszennyeződött
motoros ruha vegyszeres tisztítása, újrafestése, a bélés szagmentesítése.

A motoros kultúra fejlődésével rohamosan nő az utakon a komoly motoros ruházatban motorozók száma. Ma már nem ócska MZ-ken repesztünk, elegáns, csillogó robogókon, exkluzív metálfényezésű motorkerékpárokon feszítünk, és a tökéletes összképhez felszerelésünk tisztasága éppúgy elengedhetetlen, mint a minősége. Ha tulajdonosa nem ápolja, idővel a legdrágább motoros felszerelés is ócskának, koszlottnak tűnik, élvezeti értéke, a használat közbeni komfortérzet szinte nullára csökken.

A rendszeresen tisztított ruhákat könnyebb új állapotba hozni a tisztítás során, mint az elhanyagolt, koszos ruházatot, amelybe beleszáradtak, beleívódtak a savas bogármaradékok. Egy jól karbantartott, tiszta motoros ruha valóban képes a port, vizet taszítani, kellemes belebújni, nincs áporodott szaga, és zsíros tapintása.

Hogy ez a tisztasági szint fenntartható legyen, cégünk ruhatisztító részlege vállalja motoros ruhák tisztítását, karbantartását. Hozza be elkoszolódott motoros ruházatát szalonunkba, és pár nap múlva ismét élvezheti ruházata tisztaságát, perfekt megjelenését.

Motoros ruha tisztítás, szagmentesítés:
Speciális vegyszerek segítségével tisztítjuk a bőrből készült, esetenként több színű és többféle anyagból összeállított motoros ruházatot. A tisztító eljárás során már az előkezelés alatt is visszazsírzó hatású proteinstabilizációs anyagokkal óvjuk meg a bőrt a kiszáradástól, a bőr tisztítás után kellemes és puha marad.

Kitisztítjuk a motoros ruhára száradt bogár maradványokat, a beivódott szagokat, és az izzadságot is eltüntetjük a bőrruhájából. A tisztítás, festés során alkalmazott technológiának köszönhetően motoros ruházat a folyamat végén tisztává, kellemes tapintásúvá, szagmentessé válik.

Motoros ruha festés, felújítás:
Ha elesett, és motoros ruhája néhol lehorzsolódott, sok esetben a tisztítás, impregnálás is segít. Van azonban, hogy olyan mértékű a sérülés, ami már csak festéssel, esetleg a sérült elem kibontásával, cseréjével javítható. Ha sokáig nem volt a ruházat tisztítva, a fakuláson, elszíneződésen is gyakran már csak a festés segít. Ezért célszerű rendszeresen tisztíttatni a motoros ruházatot. Festés tisztítás után is impregnáljuk a bőr felületeket, hogy a ruha megőrizze víztaszító, vízhatlan tulajdonságát.

Impregnálás:
Annak érdekében, hogy motoros ruházatunk tisztítás után hosszú ideig megtartsa tiszta állapotát, a tisztítás és esetleges festés után impregnáló filmréteggel vonjuk be a ruhák felületét. Ez a réteg vízlepergető hatású, megóvja a bőrt attól, hogy a szennyeződés mélyen bekerüljön a pórusaiba. Ezáltal könnyebben tisztán tartható, kezelhető a bőrruházat felülete.

Motoros ruha tisztítás, festés, szagmentesítés - Ruhaklinika