Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség
hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA nl NL en EN fr FR de DE iw IW it IT pl PL ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Kérdés: Nagy örömömre rá találtam oldalukra és segítséget szeretnék kérni. Van egy elefántcsont színű bőrkabátom, amelyiknek a gombjai alatt meghasadt a bőr. Gondoltam, megragasztom, mit ne mondjak, borzasztóan néz ki. A bőr ott megkeményedett és csúnya. Nem nagyfelületen, hanem a gomb alatt. Úgy gondolom, ha a gomb alá egy hasonló színű szép bőr darabot lehetne varrni, el lehetne tüntetni a sérült részt. Kérem, tájékoztassanak a lehetőségekről.

Válasz: Szakembereink javítanak sérült bőrkabátokat, így örömmel tájékoztatjuk, hogy a gomb alatti sérült részt tudjuk javítani vagy cserélni. Sérült bőrfelületeket applikációval, hasonló színű bőrdarab rátéttel vagy ragasztással javítunk, kritikus esetben hasonló bőrrel a problémás alkatrészt cseréljük. A bőrkabátok különleges gondoskodást igényelnek javításkor is! Érdemes Ruhaklinikánkat választani a tapasztalt szakembergárdánk és a legmodernebb felszereltségünk miatt is.

Bővebben - bőrkabát javítás