Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség
hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA nl NL en EN fr FR de DE iw IW it IT pl PL ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Minőségi ruhatisztítás, festés, vegytisztítás – Ruhaklinika a Blahánál!
Komplex ruhatisztítás szolgáltatás - vegytisztítás, folttisztítás, szagmentesítés.

Mivel az irha, a szőrme igen tartós ruházat, évtizedekig hordjuk. A hosszú évek alatt a bőr felülete, a kabát vagy a bunda színe kopottá válik, viseltes lesz a látványa. A kabát, a bunda belső bélésanyaga rossz szagúvá, zsíros tapintásúvá válik, ami időnként ápolásra, tisztításra szorul. Évente, kétévente, szezonváltáskor érdemes ezeket az értékes ruhadarabokat vegytisztítással felfrissíteni, és úgy eltenni a szekrénybe, hogy mikor újra belebújunk, jó érzéssel tegyük.

Irha, szőrme kabát, bunda tisztítás:
Évtizedek óta foglakozunk ruhatisztítással, azon belül is speciálisan bőr, és szőrme tisztítással. Vállaljuk irha, velúr, szőrme, műszőrme és bőrből készült ruházat tisztítását, festését, és szagmentesítését. Tisztítószalonunk a legkorszerűbb ruhatisztítási technológiával dolgozik, az átvett ruházatot kíméletes, mégis rendkívül hatékony tisztítóeljárásnak vetjük alá. Az eredmény sokszor meghökkentő! Még az erősen szennyeződött, foltos, zsíros, koszos irhakabát is tisztítás, bélésanyag tisztítás, szagtalanítás, és igény szerinti átfestés után olyan lehet, mintha teljesen új volna! Szinte új kabátot, vagy bundát varázsolunk belőle, amit azután ismét évekig hordhat, élvezheti melegét.

Irhabunda, irhakabát festés:
A felújítás leglátványosabb eleme a festés, gyakorlatilag az új színezet adja meg az irhabunda, vagy az irhakabát újszerű látványának érzetét. Bőrfestésnél, kizárólag környezetbarát, bőrsemleges anyagokat alkalmazunk a legújabb technológiák segítségével. A sérült színezetű, kopott ruházat így újra elnyeri régi-új fazonját, viseltesből frissé válik ismét.
A bőr, irha, és szőrme ruházat szinte örök! Így bőven megéri a felújításra szánt befektetés, mert utána ismét évtizedekig hasznos tagja lesz ruhatárunknak! Ha tehát csak azért nem hordja kabátját, vagy bundáját, mert túlságosan viseltesnek tűnik, hozza el hozzánk, és rá sem fog ismerni!
Illatos lesz, tiszta, és újszerű. Ráadásul örök darab. Miért mondana le róla?

Szőrmebunda, irhakabát szagmentesítés:
Egy idő után az kabát, bunda kellemetlen szagúvá válik, tisztítása, szagmentesítése ilyenkor indokolt. Korszerű tisztítási technológiánk, az alkalmazott modern, bőrbarát tisztítóanyagok, és szakértelmünk a garancia arra, hogy a hozzánk tisztításra leadott kabát, bunda tiszta, és friss illatú lesz, ismét kellemes viseletet nyújt.

Kártevőmentesítés, molyirtás:
Az irha, és szőrme termékek elképesztően időállók, nem fog rajtuk az „idő vasfoga”. De még ezeknek a strapabíró daraboknak is van ellenségük, és ez a ruhamoly. A ruhamoly nagy kedvencei a különböző szőrmebundák, irhabundák, melyek egy ilyen molytámadás után sokszor úgy néznek ki, mint a szita. A molyok elképesztő pusztításra képesek, és a hagyományos molyriasztó eszközök, mint a belógatott levendula sem mindig igazi recept, e kártevők távoltartásához. Az igazi megoldás az időnkénti frissítő tisztítás, mert ilyenkor az irha, szőrme, és bőr termékek bélésanyagát a tisztítószer teljesen átjárja, ami olyan illatanyagokat tartalmaz, ami hónapokig elriasztja őket. Egy ilyen alapos vegytisztítás kiirtja az egyéb élősködőket is, azokat az atkákat, amelyeket szabad szemmel nem is látunk.

Kabát, bunda felújító tisztítás:
Függetlenül attól, hogy milyen anyag: irha, bőr, velúr, nubuck, vagy szőrme, a kabát, vagy bunda teljes felújítását is tudjuk vállalni. Festés minden színben, viaszolás, ápolás is. Velúr és nubuck kabátok tisztítása, karbantartó zsírzása, irhabundák tisztítása vegyileg és hagyományosan fűrészporosan, festés minden színben.

Irha, szőrme, műszőrme ruházat tisztítás, szagmentesítés – RUHAKLINIKA!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!