Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

A bőr, az irha, ezek mind rendkívül tartós anyagok, a belőlük készült kabát sokszor még a tulajdonosaikat is túlélik. Tartósságuk miatt a velük egyidős szerelvények, varratok idővel bizony javításra szorulnak, hiszen azok élettartama az irha élettartamánál jóval rövidebb. A varratok idővel elkopnak, főleg a súrlódó helyeken, mint pl. a mandzsettarész, a patentok elöregednek, kifordulnak a helyükből, és a cipzár sem örök darab.

Mindezek javítását végezzük nagy tapasztalattal, a belvárosban hétvégén is hosszított nyitva tartással. Legyen az irhabundájának, irhakabátjának bármilyen sérülése, hibája, mi szakszerűen orvosoljuk!

Irha kabát varrat javítás

Kicseréljük a megrongálódott cipzárt, újravarrjuk a felfeslett varratokat, bélésanyagot, de ha kell, kompletten cseréljük a bélést. Megjavítjuk az elszakadt, kikopott részeket, ha pedig látható helyen van a szakadás, rátétvarrással díszítjük, amitől a szakadás teljesen eltűnik. Megjavítjuk a zsebet, a gombokat, az akasztót megerősítjük, minden varratot ellenőrzünk, ahol gyenge, ott megerősítjük.

Az eredmény pedig egy újra hordható irhakabát, ami már nem lóg céltalanul a ruhásszekrényben.

.
Hordd el az irhádat! – Szoktuk viccesen mondani ügyfeleinknek, miután átvették tőlünk teljesen megújult irhakabátjukat. Valóban képesek vagyunk a régi kedvencének a teljes felújítására, hiszen a javítások után igény szerint tisztítjuk és illatosra varázsoljuk régi kedvencét!


Mintha most hozta volna el a szalonból, olyan lesz a régi, kopott irhakabátja! A hozzánk hozott irhakabátot, irhabundát együtt átvizsgáljuk, rögzítjük a hiányosságokat. Ellenőrizzük a varratokat, a bélés állapotát, átnézzük a gombokat, patentokat, az akasztót, ill. azt a problémát, amivel alapvetően megkerestek bennünket. Javaslatot teszünk az alap problémán túli hibák javítására is, majd a megegyezés szerinti javítási munkákat elvégezzük a kért időpontra, Ön pedig ismét hordhatja jó pár évig irhabundáját, irhakabátját, élvezheti a melegét, a legnagyobb téli hidegekben.

 irhakabatjavitasVasárnap is nyitva!
Keressen minket elérhetőségeinken!

 

- Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
- Tapasztalt szakember gárda
- Speciális gépek, minőségi segédanyagok, kellékek
- Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
- Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
- Belvárosi, hét közben hosszított, ill. hétvégi nyitva tartás