Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

A kesztyű talán a legjobban igénybevett ruhadarabunk, hideg időszakokban kesztyűt viselve közlekedünk, kapaszkodunk, néha hógolyózunk, ami a kesztyű varrására, és anyagára hat közvetlenül.

Egy szép bőrkesztyű, irha kesztyű értékesebb annál, semhogy a varrás felfeslése, a bélésanyag foszlása, patentjának elhagyása, vagy egyéb problémák miatt kidobjuk. Vállaljuk mindenféle kesztyű javítását, alakítását, felújítását, legyen az bőrkesztyű, irha kesztyű, kötött kesztyű, sí kesztyű, snowboard kesztyű, polár kesztyű, autós kesztyű, vagy éppen motoros kesztyű.

Kilyukadt? Kiszakadt? Elkopott? Bármilyen problémára találunk megoldást! Bőrkesztyűk: méretre alakítás, varratjavítás, szakadásjavítás, bélésjavítás, béléscsere, bélelés, újraszínezés, festés.

  • bőrvarrás
  • szakadásjavítás
  • szakadásragasztás
  • szegés
  • tűzésjavítás
  • varrat erősítés, javítás

Bőrkesztyű javítás
222/1 - Bőrkesztyű javítás
Bőrkesztyű javítás
222/2 - Bőrkesztyű javítás
Bőrkesztyű javítás
222/3 - Bőrkesztyű javítás
Bőrkesztyű javítás
222/4 - Bőrkesztyű javítás
 

Bőrkesztyű felújítás

Különösen az értékesebb bőrből, irhából készült kesztyűk felújítása kifizetődő, hiszen hosszú évekig még kiszolgálnak bennünket ezek a ruhadarabok. A felújítás során elvégezzük a szükséges javításokat, varratok, bélés feslésének javítása, majd ezek után – ha kopott a bőr – újrafestjük. Az eredmény egy teljesen megújult, a környezeti hatásoknak jobban ellenálló kesztyű, mely ismét évekig hasznos darabja lesz ruhatárának.