Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Mivel ennyire tartósak az irhából készült kabátok, bundák, azt is mondhatnánk, hogy ebben az egyenletben az irha az állandó, és mi vagyunk a változók. Ha pedig változunk, és itt most elsősorban a méreteinkre kell gondolni, jogos kívánság, hogy kabátunkat a mostani méreteinkben is kellemes érzés legyen viselni. Ebben segít a kabát, bunda alakítása, ami elég sokféle megoldást kínál ahhoz, hogy szinte bármilyen méretproblémára megoldást nyújtsunk. Ha hosszú az irhabunda, vagy az irhakabát ujja, rövidítjük, ha túl bő, szűkebbre vesszük. Azon is tudunk segíteni, ha szűk a kabát.

Ha van plusz anyag benne, akkor kiengedünk belőle, ha nincs, betoldással oldjuk meg a problémát. Meg is örökölhetünk egy ilyen darabot, ami nem illik pontosan a méretünkre, alakítással mégis teljesen olyan lesz, mintha eleve ránk szabták volna! Ha valószínűtlennek tartja is, hogy megvalósítható, amit szeretne, tegyen egy próbát, jöjjön el, hozza el irhakabátját, vagy a bundáját, mondja el nekünk, mit szeretne, és mi egészen biztos fogunk tudni valami megoldást javasolni a problémájára! Hiszen ezért vagyunk!

Tudjuk a derékméretet szűkíteni, a kabát, vagy a bunda hosszát rövidíteni, de ha a gombolásával van gondja, a teljes gombsor is áthelyezhető, cserélhető cipzáras záródásúra, és sorolhatnánk tovább estig. Nem érdemes halogatni az alakítást, hiszen ha a kabát, vagy a bunda túl bő, szorít, vagy netán rövid az ujja, az a viselőjét zavarja még akkor is, ha erről nem vesz tudomást! Minél előbb elhozza hozzánk kedvenc kabátját, vagy bundáját, annál hamarabb lesz ismét kellemes belebújni, újra azt érezni, amitől kedvenc lett a kedvenc.

Irhakabát alakítás, átalakítás

Szolgáltatások

  • Irhakabát öv készítése
  • Irhakabát betoldás
  • Irhakabát ujja felhajtás
  • Irhakabát ujja leengedés

Irhakabát, irhabunda átalakítás

Régi ruházatát – ha megunta - átalakítjuk, átszabjuk, a hosszát levágjuk, szűkítjük, bővítjük, más hozzá illő anyaggal feldobjuk, és egy új ruhadarabot kap tőlünk az eredeti ár töredékéért!


Ha megvan a kellő mennyiségű anyag hozzá, át tudjuk alakítani egy másik fazonra, de betoldással olyankor is tudunk segíteni, ha a kabátban nincs erre elegendő anyag. Ilyenkor vagy azonos színű, vagy színben harmonizáló anyaggal pótoljuk a hiányzó részeket. Sok esetben azonban egy új szín is sokat dob a régi megunt ruházaton. Díszítéssel, flitterezéssel, extravagáns gombokkal, de még akár egy szép hímzéssel is szinte teljesen új stílust kaphat irhakabátja, vagy megunt irhabundája.
A lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt! Ha megunta, hozza! Ismét vonzóvá varázsoljuk!

Szolgáltatásainkat magas színvonalon, rövid határidővel, korrekt áron és garanciával végezzük.


Ha az irhabunda, irhakabát javításával, alakításával, vagy átalakításával kapcsolatban kérdés merül fel, telefonon egyeztetünk megrendelőinkkel. Nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen!


Várjuk szalonunkban!

Joomla Plugins