Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kabát, bunda méretre alakítás - Ruhaklinika
Irhakabát, szőrmebunda, műszőrme kabát karcsúsítása, méretre igazítása.

Kabát, bunda méretre alakítás, igazítás:
Szinte bármilyen méretproblémára van megoldásunk. Ha hosszú a szőrmebunda, vagy az irhakabát ujja, rövidítjük, ha túl bő, szűkebbre vesszük. Azon is tudunk segíteni, ha szűk a kabát. Ha van plusz anyag benne, akkor kiengedünk belőle, ha nincs, betoldással oldjuk meg a problémát. Meg is örökölhetünk egy ilyen darabot, ami nem illik pontosan a méretünkre, alakítással mégis teljesen olyan lesz, mintha eleve ránk szabták volna! Tudjuk a derékméretet szűkíteni, a kabát, vagy a bunda hosszát rövidíteni, de ha a gombolásával van gondja, a teljes gombsor is áthelyezhető, cserélhető cipzáras záródásúra. Alakító szakembereink több évtizedes tapasztalatának köszönhetően szinte nincs is olyan alakítási, átalakítási feladat, amit ne tudnánk magas színvonalon teljesíteni.

Kabát, bunda átalakítás:
Régi ruházatát – ha megunta - átalakítjuk, átszabjuk, a hosszát levágjuk, szűkítjük, bővítjük, más hozzá illő anyaggal feldobjuk, és egy új ruhadarabot kap tőlünk az eredeti ár töredékéért!
Ha megvan a kellő mennyiségű anyag hozzá, át tudjuk alakítani egy másik fazonra, de betoldással olyankor is tudunk segíteni, ha a kabátban nincs erre elegendő anyag. Ilyenkor vagy azonos színű, vagy színben harmonizáló anyaggal pótoljuk a hiányzó részeket. Sok esetben azonban egy új szín is sokat dob a régi megunt ruházaton. Díszítéssel, flitterezéssel, extravagáns gombokkal, de még akár egy szép hímzéssel is szinte teljesen új stílust kaphat kabátja, vagy megunt bundája.
A lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt! Ha megunta, hozza! Ismét vonzóvá varázsoljuk!

Kabát, bunda alakítás – általános szolgáltatások:
Kabát hosszrövidítés, szűkítés, bővítés, leengedés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, ujjhossz rövidítés, kabát ujja szűkítés, bővítés, vállkeskenyítés, fazonkeskenyítés.

 

 

Ne feledje!
Ha szőrme ruházatával méretproblémája van, irány a Ruhaklinika!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!

Joomla Plugins