Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Minőségi ruha átalakítás, átszabás – Ruhaklinika!
A ruha fazonjának megváltoztatása – fazon karcsúsítás, fazon átalakítás.

nyari ruha

Ruha átalakítás, átszabás:

Ne dobja ki, alakíttassa át kedvenc nyári ruháját! Egy minőségi anyagból készült ruha átalakítása sokkal olcsóbb, mint újat venni. Néhány apró ötlettel pedig egy régebbi ruha ismét divatossá válik. Keressen minket!

Már több menüpontban érintettük a ruha átalakítás témáját, mégis úgy gondoltuk, külön menüpontot szánunk e témának. Sokakban úgy él, hogy a ruha átalakítás abból áll, hogy a ruhát szétbontjuk elemeire, és pl. szoknyából nadrágot varrunk. Pedig ez csak egy része a ruha átalakításnak, számos olyan praktikát ismerünk, amellyel szétbontás nélkül is a teljesen más stílust, fazont kölcsönözhetünk régi, megunt ruhájának.

A lehetőségek között van a ruha átszínezése, és díszítő applikációk segítségével is feldobhatók a régi ruhadarabok oly mértékben, hogy teljesen újszerű érzése lesz, ha ránéz. Régi, megunt ruházata megváltozott.

Mindennemű ruházat – öltöny, szoknya, kosztüm, kabát, motoros ruházat átszabása, átalakítása, fazonfrissítése. Egy megunt szövetkabát máris teljesen másként néz ki extravagáns nagy gombokkal, és az egyszínű fekete dzseki is kaphat élénk színű toldásokat, amitől teljesen más látványt nyújt. Újszerűt, mást.

motoros 01Motoros ruházat átszabásával, átalakításával is foglalkozunk, ha szükséges, cseréljük a sérült elemet, térdprotektort cserélünk, ill. varrunk be, ha ez hiányozna, de alakítottunk már át egyrészes motoros overallt két részessé. Bármilyen bőrruházattal kapcsolatos átalakítási kérdése, kérése van, állunk rendelkezésére!

Egy bőrdzseki átszínezve, a hátán egy hatalmas hímzéssel lényegében új ruhadarabbá válik, az eredeti ár töredékéért. Teljesen megváltoztatja a ruha stílusát az átfestés, átszínezés, és egy jól eltalált igényesen kidolgozott hímzés is. De lehet dolgozni szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, gyöngyökkel, érdekes formájú bizsukkal, anyagvágatokkal, illetve magát a blúz anyagát érdekessé lehet tenni különböző kivágásokkal, párhuzamos vonalú vágásokkal - extra fazonokra szabás – főként blúzok esetében.

 

Ruha átalakítás, átszabás - Ruhaklinika!
Minőség, megbízhatóság 1923 óta!