Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség
1. Bőrruházat alakítása

Kérdés:

Milyen bőrruházat alakítását vállalják?

Válasz:

Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink számára szinte nincs lehetetlen. Általánosságban vállaljuk bőrkabátok és –dzsekik, mellények, kesztyűk, zakók, szoknyák, sapkák, sőt övek és táskák alakítását, javítását is.

alakitas

2. Bőrkabát alakítás

Kérdés:

Kaptam egy prémes bőrkabátot ajándékba, de túl hosszú az én termetemhez és szeretném, ha rövidebb lenne. Csak a hosszával van bajom, a többi része jó. El tudják vállalni az átalakítást?

Válasz:

Örömmel segítünk Önnek a bőrkabát átalakításában. Minőségi munkát végző kollégáink gondoskodnak arról, hogy a bőrkabát tökéletesen álljon Önnek. Vállalási határidő általában 7-9 nap.

	borkabat_alakitas

3. Bőrkabát bővítés

Kérdés:

Ajándékba kapott bőrkabátom kicsi rám? Van arra lehetőség, hogy bővítsék, toldjanak bele?

Válasz:

Szakembereink többnyire észrevehetetlenül kivitelezik az ilyen jellegű kéréseket. Amennyiben a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, esetleg átszabjuk méretesebbre kedvencét.

	borruhazat_javitas

4. Bőrnadrág, bőrszoknya, bőrkesztyű, bőröv alakítása

Kérdés:

Bőrnadrágomba bélést szeretnék varratni. Van erre lehetőség?

Válasz:

Szakembereink vállalják az Ön igényeinek megfelelő bőrnadrágok bebélelését. Ezen túl vállaljuk bőrnadrágok átszabását, felhajtását, derék kiengedést és szűkítést, csípőkiengedést, hosszrövidítést, hosszabbítást, gomblyukasztást.

	bornadrag_alakitas

5. Bőrszoknya

Kérdés:

Bőrszoknyám hosszából szeretnék vágatni, azonban félek, hogy ezzel tönkremegy a szoknya? Van lehetőség Önöknél bőrszoknya rövidítésre.

Válasz:

Szakembereink többféle technikával dolgozva (így sima felhatással vagy ún. kézi módszerrel) vállalják a bőrszoknyák hosszának változtatását.

	borszoknya_alakitas

6. Bőrkesztyű

Kérdés:

Bőrkesztyűm egy mérettel nagyobb, mint amekkora kezem van? Tudnak vállalni az ujjrésznél rövidítést?

Válasz:

Szakembereink akár csak a legtöbb bőr ruházatnál vállalják a bőrkesztyűk professzionális alakítását, így bőrvarrást, hosszrövidítést, hosszvarrást, kiengedést és szűkítést.

	borkesztyu_alakitas

7. Bőröv túl hosszú

Kérdés:

Bőrövem túl hosszú. Megoldható a rövidítés?

Válasz:

Vállaljuk bőrövek hosszrövidítésén túl bőrövek lyukasztását és bőrvarrást is.

	borov_alakitas

8. Bőrruházat (bőrkabát) javítása

Kérdés:

Kedvenc bőrkabátom sajnos elszakadt. Meg tudják javítani.

Válasz:

Igen, foglalkozunk bőrkabát szakadás javítással. Kérjük, hozza be a javítandó ruhadarabot, vagy küldjön fotót a sérülésről. Biztosan találunk megoldást a problémára!

	borkabat_javitas

9. Bőrjavítás

Kérdés:

Nagy örömömre rá találtam oldalukra és segítséget szeretnék kérni. Van egy elefántcsont színű bőrkabátom, amelyiknek a gombjai alatt meghasadt a bőr. Gondoltam, megragasztom, mit ne mondjak, borzasztóan néz ki. A bőr ott megkeményedett és csúnya. Nem nagy felületen, hanem a gomb alatt. Úgy gondolom, ha a gomb alá egy hasonló színű szép bőr darabot lehetne varrni, el lehetne tüntetni a sérült részt. Kérem, tájékoztassanak a lehetőségekről.

Válasz:

Szakembereink javítanak sérült bőrkabátokat, így örömmel tájékoztatjuk, hogy a gomb alatti sérült részt tudjuk javítani vagy cserélni. Sérült bőrfelületeket applikációval, hasonló színű bőrdarab rátéttel vagy ragasztással javítunk, kritikus esetben hasonló bőrrel a problémás alkatrészt cseréljük. A bőrkabátok különleges gondoskodást igényelnek javításkor is. Érdemes Ruhaklinikánkat választani a tapasztalt szakembergárdánk és a legmodernebb felszereltségünk miatt is.

	borkabat_javitas

10. Bőrkabát festés

Kérdés:

Mennyi idő alatt készül el a bőrkabátom festése?

Válasz:

Általában 7-10 nap alatt vállaljuk bőrkabátok professzionális festését, újrafestését. Fontos azonban, hogy csak eredeti színre tudjuk vállalni a festést.

	borkabat_impregnalas

11. Kabát gallér festés

Kérdés:

p 11. Kérdés: Van egy tavaszi fekete bőrkabátom, aminek a gallérja mostanában sajnos kezdi beszínezni a világos ingjeim gallérját. A kabát még eredeti festésű, sehol nem kopott. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges a kabát gallérját újrafesteni, hogy ne színezze be az ingjeim gallérját, tudnának nekem ebben segíteni?

Válasz:

Külön a gallért nem tudjuk festeni.

	borkabat_tisztitas

12. Béléscsere

Kérdés:

Kérem, szíveskedjenek tájékoztatni, hogy férfi vatelines bőrdzseki béléscserét, tisztítást és festést mennyiért vállalnak, és milyen átfutási idővel.

Válasz:

Ruhaklinikánk tapasztalattal rendelkezik bőrkabátok bélésének cseréjében és tisztításában, festésében. A munkadíj a fazontól és a kidolgozástól, a bélés anyagától és a minőségétől függ. Amiért érdemes a motoros bőrruhákat cégünknél tisztíttatni, javíttatni:

  • - Kitisztítjuk a rászáradt bogár maradványokat, a beivódott szagokat, és az izzadságot is eltüntetjük a bőrruhájából.
  • - Megjavítjuk elhasználódott, problémás motoros nadrágját, dzsekijét, kicseréljük az elszakadt zipzárt, tépőzárt..stb.
  • - A balesetet szenvedett motoros ruhákon, a sérült elemeket kicseréljük, hasonló minőségű és színű bőrre.
  • - A megkopott, horzsolt bőrfelületeket újra színezzük, átfestjük, tisztítási, javítási folyamat végén még egy plusz impregnáló réteget is felhordunk a bőrfelületre, így a vízhatlanság is javul.

Vállalási határidőnk általában 2-3 nap, a bőrkabát minőségi tisztítására és festésére 7-10 nap!

	borkabat_belescsere

13. Csatt csere

Kérdés:

Bőrövemen lévő csat cseréjére lenne szükségem. Az öv visszahajtása a csatnál varrva van, nem szegecselve. Van lehetőség ilyen esetben a csat kicserélésre?

Válasz:

Vállaljuk a varrott övcsat cseréjét is.

	borov

14. Bőrkabát tisztítása, festése, szagtalanítása

Kérdés:

Bőrkabátom bélése nagyon elkoszolódott. Van lehetőség a kabát tisztítására?

Válasz:

Különleges bőrtisztító eljárásunk, és az alkalmazott speciális adalékanyagok a bélést tisztává, illatossá teszik, a bőr tapintása puha marad, megőrzi rugalmasságát.

	borkabat_festes

15. Bőrkabát festése

Kérdés:

Bőrkabátomat szeretném festetni, tisztíttatni. Mennyibe kerül ez??

Válasz:

A bőrkabát festésének és tisztításának ára függ a bőr minőségétől, a bőrkabát fazonjától, hosszától, a bőrkabát szennyezettségétől. Különleges bőrtisztító eljárásunk, és az alkalmazott speciális adalékanyagok a bélést tisztává, illatossá teszik, a bőr tapintása puha marad, megőrzi rugalmasságát. Tisztításnál eltűnnek a beívódott szagok, testnedvek, kitisztul a bélés is. Festést, javítást illetve átfestést végzünk. A munkafelvételkor gondosan megvizsgáljuk a javításra leadott kabátot. Szükség szerint megjavítjuk a varratokat, a kiszakadt zsebeket, kabátakasztót megerősítjük, illetve cseréljük. Bőrvarró, szűcs szakembereink minőségi munkát végeznek. A komplett felújításon átesett bőrdzseki, bőrkabát újszerű állapotba kerül, ismét évekig hasznos tagja lesz ruhatárának.

	borkabat_festes

16. Bőrkabát szagtalanítás

Kérdés:

pAzt szeretném megtudni, hogy bőrdzsekiből tisztítással el lehet-e tüntetni vagy mérsékelni a belőle áradó kellemetlen szagot. Tartósító vagy festékanyag szaga lehet (égett gumira emlékeztet), mely meglehetősen kellemetlen és nem szellőzik ki belőle.

Válasz:

Technológiánknak köszönhetően a bőrkabátok kívül, belül tisztává, illatossá tehetők. A bőrdzsekit először fertőtlenítjük, tisztítjuk, ezáltal frissen kikészített bőr illata lesz. Amennyiben vannak a kabáton javítások, szakadások azokat is el tudjuk végezni. Kitisztítjuk, átfestjük, megjavítjuk használt, kopott, szakadt, szagos (izzadt) ruházatát.

	borkabat_tisztitas

17. Bőrkabát vasalás

Kérdés:

Érdeklődni szeretnék, hogy gyűrött bőrdzseki "kivasalását" vállalják-e?

Válasz:

Sajnos nem tudunk segíteni Önnek bőrdzsekije „kivasalásában”, mert az általunk használt technológia erre nem alkalmas.

	borkabat_tisztitas