Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Bukósisak, gerincvédő, térdvédő, könyökvédő kesztyű, snowboard cipő javítás. Csatcsere, pánt, tépőzár, protektor visszavarrás, csere. Szakadás, feslés, varratok javítása, bélés javítás, béléscsere.

 

Tekintse meg galériánkat:

Védőfelszerelés javítás


Sí,- és snowboard védőfelszerelés méretre igazítás:

A védőfelszerelések csak akkor hatékonyak, ha kellően stabilan rögzülnek testünkhöz, felvéve annak vonalait. Ahol eltérés van, ott csúszkálás, dörzsölődés, kopás alakul ki, a védelem csökkenéséről már nem is beszélve. Ezért igen fontos, hogy a frissen vásárolt védőfelszerelést teljes felszerelésben – aláöltözettel együtt - még otthon próbálja ki, ne a síterepen derüljön ki, hogy valahol igazításra szorul. Ha valami igazításra szorul, ne kössön kompromisszumot, mert a védőfelszerelések esetében ez minden esetben a biztonság, a kényelem rovására megy! Ne kockáztasson!

Hozza be sérült, elhasználódott, vagy éppen méretproblémás védőfelszerelését, és mi szakszerűen, minőségi alapanyagok felhasználásával megjavítjuk, méretére igazítjuk. Az egészsége sokkal többet ér!
Sí és snowboard védőfelszerelés javítás

Ha rövid a pánt, heveder, kicseréljük hosszabbra, ha nem megfelelő helyen van a tépőzár, áthelyezzük. Régebbi, elhasznált felszerelések megnyúlt rögzítő gumijait, pántjait újra cseréljük. Méretére igazítjuk, ha felszerelését kihízta és szűk lett, vagy éppen túlságosan bő ahhoz, hogy kellően stabilan rögzíthesse. Legyen bármilyen méretproblémája sí, vagy snowboard védőfelszerelésével, hozza be szalonunkba, mi szakszerűen orvosoljuk problémáját!

Sí,- és snowboard védőfelszerelések méretre igazítása:

Gerincvédő javítás


Bukósisak:
Rögzítő pánt rövidítés, betoldás, sisakbélés alakítása, átalakítása – ha szorít, ha lötyög, vagy ha nyom, mert nem jó helyen van benne valami.

Gerincvédők: Vállpánt, derékpánt méretre alakítása, tépőzár áthelyezése. Protektor rögzítés, visszavarrás, bevarrás, áthelyezés vagy csere. Bélés alakítása, átalakítása.

Térdvédők, vállvédők és könyökvédők gumijának, pántjának alakítása vagy cseréje, tépőzár áthelyezése vagy cseréje. Bélés alakítása, átalakítása.

Protektoros ruházat méretre alakítása, protektorok áthelyezése.


Gerincvédő javítás - tépőzár csere


Sí,- és snowboard védőfelszerelés javítás:

Sportolás közben számtalan veszély leselkedik ruházatunkra, védőfelszerelésünkre. Ha szeretnénk megtartani védőfelszerelésünk védelmi képességeit, gondot kell fordítani annak javítására, karbantartására. Az elhasználódott, megnyúlt hevedereket, pántokat időnként cserélni kell, hogy továbbra is megfelelő kötést biztosítsanak. A nem megfelelően záródó, vagy elrepedt csatok, tépőzárak, egyéb meggyengült rögzítő elemek cseréje szintén elengedhetetlen a biztonságunk szempontjából.

Snowboard cipő javításEzen nem szabad spórolni, csakis hibátlan védőfelszerelésben sportoljunk, mert egy jónak gondolt eszköz hamis biztonságérzetet kelt, és abból csak baj származhat. A túlértékelt védőeszköz hamar ráébreszthet bennünket silány mivoltára, és akkor van a baj, ha mindez éles helyzetben történik.

Mi, az Akácfa utcai Ruhaklinika ruhajavító szakemberei mindezzel tökéletesen tisztában vagyunk, és felelősségteljes munkát végzünk sí, és snowboard felszerelése javításakor!
Pontosan tudjuk, mennyire fontos a védőfelszerelések, és szerelvényeinek épsége kritikus helyzetben, és ennek megfelelően Ön biztos lehet abban, hogy a hozzánk javításra hozott felszerelését tökéletes állapotban, maximális védelmi képességgel kapja vissza.

Snowboard cipő javítás - pántcsere

Sí,- és snowboard védőfelszerelés javítás keretében vállaljuk:

Sí és snowboard védőfelszerelés javításBukósisak: Rögzítő pánt javítása, cseréje valamint csatok cseréje. Felfeslett bélés, varratok javítása.

Gerincvédők: Vállpánt, derékpánt javítás, gumicsere, csat csere, tépőzár csere.. Gerincvédő protektor áthelyezés, visszavarrás, csere. Bélésanyag javítás, csere.

Térdvédők, vállvédők és könyökvédők gumi csere, tépőzár áthelyezése vagy cseréje.

Protektoros kesztyű javítása idom cserével. Szakadás javítása, varrat javítás.

Protektoros ruházat javítása, protektorok áthelyezése, szakadások és varratok javítása. Bélés, tépőzár, cipzár javítás, és csere.
Gerincvédő – gumicsere szorítópántban

 

Sí- és snowboard védőfelszerelés javítás, méretre igazítás – Ruhaklinika

Hétvégén is nyitva!