Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Motoros bőrruha, bőrdzseki, bőrnadrág javítás - Ruhaklinika!
Varratok, feslések, szakadások javítása, cipzárcsere, elemcsere, protektor csere.

Motorozás közben a motoros szinte egyetlen védelme a bukósisakon kívül a ruházata, és ez a használat idővel bizony meg is látszik. A féktelen száguldás során felgyorsul a motoros körül a levegő, mintha tornádóban ülne. Ebbe a tornádóba pedig időnként bogarak, rovarok kerülnek, amelyek akár 200 km/órás sebességgel csapódnak ruházatunkba. Mind 1-1 kis torpedó, amelyek, ha a ruha nem védene, komoly sérülést is okozhatnának. Ilyen körülmények között elkerülhetetlen, hogy motoros ruhánk ne szennyeződjön, sérüljön.

Motoros bőrruha javításEgy esés során leggyakrabban horzsolásos, szakadásos sérülést szenved az anyag, a varratok is elroncsolódhatnak, zsebek, szegecsek, és egyéb alkatrészek is leszakadhatnak a bőrruházatról. De ha nem is szakad, a festett elemek csúnyán tudnak horzsolódni, ami sokat ront a ruha esztétikai állapotán. Belvárosi ruhajavító cégünk, a Ruhaklinika felkészült az ilyen jellegű problémák javítására. Tapasztalt bőrvarró, szabó szakembereink bármilyen javítási, méretre igazítási feladatot elvégeznek motoros bőrruháján, legyen az bármilyen súlyos sérülés, vagy járjon a javítás a ruha teljes szétbontásával.

Motoros dzsekik, nadrágok, valamint motoros ruházat javítása az Akácfa utcai Ruhaklinikában!

Motoros bőrruha javítás:

Motoros bőrruha javításA szakadást foltozással, bőr, vagy cordura rátéttel javítjuk, esetenként szimmetrikusan, ami dekoratívan elfedi az anyag sérülését. Ha elromlott a cipzár, megjavítjuk, vagy kicseréljük, ha felfeslett egy varrat, vagy leszakadt egy zseb, visszavarrjuk. A sérült, lehorzsolódott elemek javítását átfestéssel, komolyabb sérülés esetén elemcserével és az új elem festésével oldjuk meg. Nagy tapasztalatú bőrvarró mestereink lépésről-lépésre helyreállítják ruháját úgy, hogy a korábbi károsodásnak nyoma sem marad.

Természetesen nemcsak a balesetekből eredő hibákat javítjuk, a használat során erősen megkopott varratokat, bélésanyagot is javítjuk, és cseréljük, ha szükséges. Az elmozdult protektort visszavarrjuk, ha szakadt, kicseréljük. Visszavarrjuk a leszakadt övbújtatót, és a bőrből kifordult fémgombot, szegecseket is.

Jellemzőbb bőrruházat javítási munkák: Stoppolás, foltozás, szakadás javítás, varratjavítás, cipzár javítás, cipzárcsere, szegecselés, patentozás, bőrlyukasztás, bőrvarrás, gallércsere, gomblyukazás, könyökfolt javítás, felvarrás. Motoros ruhák bélelése, bélésjavítás, béléscsere, protektor elhelyezés és csere.

Egyéb bőr, és cordura felszerelés javítása:

Vállaljuk továbbá cordura oldaltáskák, cordura tokok, hangszertokok, sportszertokok, laptop táskák, utazótáskák, hátizsákok, és egyéb cordura alapanyagból készült felszerelések javítását is. Bőrtáskák, bőrdíszműves termékek, bőröndök, és bőrből készült utazótáskák javításával is foglalkozunk.

Speciális gépekkel felszerelt (stoppoló gép, karos bőrvarrógép) műhelyünkben, alapanyagok és segédanyagok széles választékával, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdával állunk rendelkezésére.

További szolgáltatásaink: bőrruházat, motoros ruházat alakítás, méretre igazítás, átszabás, tisztítás, felújító festés, átfestés. Hozza el motoros ruházatát szalonunkba, és megújulva kapja vissza!

Sürgős motoros bőrruha javítás a belvárosban előzetes bejelentkezéssel.

Motoros bőrruha javítás - Ruhaklinika