Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Ruhatisztítás - mosás, biomosás, piperemosás - Ruhaklinika!
Asztalterítő, ágynemű, ing, fehérnemű mosása szelektálva, vegyszermentesen.

Belvárosi tisztítószalonunk a hét minden napján várja kedves ügyfeleit, a legkülönfélébb tisztítási szolgáltatásokkal. Egészen speciális – személyre szabott - szolgáltatásokkal is igyekszünk minél elégedettebbé tenni ügyfeleinket. Komplett ruhatisztítási szolgáltatást nyújtunk, melyben a ruhatisztítás, foltkezelés, folteltávolításon túl minden egyes ruhadarabot gondosan átvizsgálunk, és kisebb javításokat is elvégzünk. A ruhákat patyolat tisztán, frissen vasalva, higiénikus csomagolásban adjuk át ügyfeleinknek.

Mosás:

Mosás, biomosás, piperemosásKülönböző lakástextilek – asztalterítő, ágynemű, ágytakaró, valamint ingek, fehérnemű, és egyéb ruházat mosását vállaljuk. Kis kapacitású gépeken, környezetkímélő mosószerekkel, és foltkezelő adalékanyagokkal dolgozunk. Minden tételt gondosan kitisztítunk, melyeket csomagolva, frissen, illatosan, patyolat tisztán kap vissza tőlünk.

Biomosás:

Néhány szolgáltatásunkkal – a lehetőségeinkhez mérten – szeretnénk hozzájárulni ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. A biomosás során csakis bio, öko mosószerekkel, és tisztítószerekkel dolgozunk, amelyek természetes alapanyagokból készültek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrirritációt okozó elemet. A felhasznált tisztító termékek a bio mosás során is garantálják a foltmentességet, a ruha megőrzi tartását és színét.

Piperemosás:

Mosás, biomosás, piperemosásA piperemosás során teljesen elkülönítve kezeljük ügyfeleink tisztítandó ruháit.

Azok nem érintkezhetnek más ruhákkal, magasabb szintű higiénét biztosítva.

A ruhákat ilyenkor is leválogatjuk, gondosan átnézzük, a foltokat előkezeljük, majd ezek után szelektálva kimossuk, és jól szellőző, meleg, száraz helyiségben akasztva szárítjuk.

A száraz ruhákat, tételeket, levasalás és hajtogatás után higiénikus csomagolásban tároljuk, és adjuk át kedves ügyfeleinknek.

Várjuk szalonunkban!

Mosás, biomosás, piperemosás - Ruhaklinika