Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Minőségi ruhaszerviz, ruhatár karbantartás - Ruhaklinika!
Ruhajavítás, ruha alakítás, ruha átalakítás, ruhatisztítás, ruhafestés, felújítás.

A belvárosi Ruhaklinika új szolgáltatása a komplett ruhatár karbantartás, felújítás. Ruhatár szelekció, hordott, és nem hordott ruhák szétválasztása. A javítandó ruhákat javítjuk, és méretre igazítjuk azokat, amelyeket az idők során megváltozott alakja miatt már nem tud hordani. A megunt ruházatot hímzéssel, díszítéssel dobjuk fel, esetleg teljesen átszabjuk, az aktuális trendekhez igazítjuk. A kopott bőrdzsekit, kabátot tisztítjuk, átfestjük. Feldolgozzuk, ismét használhatóvá tesszük teljes ruhatárát! Az eredmény pedig: ismét birtokba veheti korábbi kedvenceit, és ismét vonzóvá, viselhetővé tesszük megunt ruházatát. Aktívvá tesszük ruhatára minden darabját, hiszen a szekrény nem ruha elfekvő.

Ruhatár karbantartás – ruhajavítás:

Minőségi ruhaszerviz, ruhatár karbantartásStoppoljuk, foltozzuk a szakadt ruhadarabokat, ellenőrizzük a gombokat, akasztókat, varratokat, és ahol feslést találunk, azokat a részeket újravarrjuk.

Kicseréljük a hibás cipzárt, pótoljuk a leszakadt gombokat, visszavarrjuk a kifordult patentokat. Kijavítjuk a molyrágta lyukakat, és egyéb problémákat is esztétikusan javítunk úgy, hogy nem is látja majd, hol volt javítva az adott ruhadarab.

Ruhatár karbantartás – ruha alakítás:

Az idők folyamán változunk, van akinek erősödik a fizikuma, van aki meg éppen karcsúbbá válik. Aktív ruhatárunknak követnie kell ezeket a méretbeli változásokat ahhoz, hogy ruháink a megszokott kényelemmel legyenek viselhetők, hiszen egy szűk nadrág, vagy bő ruha viselése éppoly kényelmetlen tud lenni.

A ruhatár karbantartás során minden egyes ruhadarabot leellenőrzünk, hogy viselőjén megfelelően álljon, és ahol eltérést tapasztalunk, ott alakítunk az adott ruhadarabon. Szűkítünk a ruha, pulcsi, kabát derékméretén, de a problémás nadrág ülepén is állítunk, ha szükséges. Ruhatára minden egyes darabja olyan lesz, mintha az alakjára öntötték volna.

Ruhatár karbantartás – ruha átalakítás:

Minőségi ruhaszerviz, ruhatár karbantartásVannak olyan elemei a ruhatárunknak, amelyek már egy egyszerű alakítással nem tehetők vonzóvá, teljes stílusváltásra van szükség, hogy ismét hordhatóvá váljon. Ilyen esetekben megváltoztatjuk a ruhadarab szabásvonalát, aktualizáljuk a trendeknek megfelelően, ha ez lehetséges. 

Ruhatár karbantartás, felújítás - ruhatisztítás, folttisztítás, festés:

Vannak esetek, amikor azért nem használjuk az adott ruhadarabot, mert már kopott, viseltes, elhanyagoltnak tűnik. Egy alapos tisztítással, folttisztítással, és átfestéssel a kopott ruhadarabok újjá varázsolhatók, a javítás, alakítás után ez a szolgáltatási elem teszi fel a pontot a teljes felújítás í-jére.

Ruhatár karbantartás – ruha díszítés, hímzés:

Számos lehetőség van a megunt ruházat feldobására. Különböző vidám színű betoldásokkal, gyöngyözéssel, flitterezéssel, színes bizsukkal, érdekes anyagvágatokkal lehet díszíteni ezeket, amellyel meglepően újszerű hatást lehet elérni a már kevésbé vonzó ruhadarabok látványában. Egy szép hímzés feldob egy kissé szürke pamut felsőt, egyhangúnak tűnő irhakabátot, farmerdzsekit. Számos kellékanyag, minta található szalonunkban, ruházati tanácsadóink segítenek Önnek a leginkább megfelelő díszítési elem, mód kiválasztásában.

Várjuk szalonunkban!

Minőségi ruhaszerviz, ruhatár karbantartás - Ruhaklinika