Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Gallér, mandzsetta, passzé javítás – Ruhaklinika a Blahánál!
Kabát, zakó, kosztüm, ing, blúz, pulóver gallér, mandzsetta, és passzé csere.

Elkopott, kilukadt, feslett a passzé vagy a mandzsetta?

Ruházatunk legjobban igénybevett része a mandzsetta, vagy kézelő. Munkánk során többnyire az asztalon fekszik a kezünk, melynek mozgása koptatja a mandzsettát. Mivel ez a gallérhoz hasonlóan élesen kettéhajtott, levasalt anyagból áll, gyakori, hogy az éleknél az anyag megbomlik, kilukad, a mandzsetta elkezd fesleni.

Mandzsetta, passzé javítás, csereLeginkább a férfi ingek gallérja vagy ingujja - mandzsetta rész - szokott elkopni, fesleni, kilyukadni, de női blúzoknál is előfordul ez a probléma. Szakembereink rutinnal oldják meg akár javítani, akár cserélni kell a hibás elemet.

Mandzsetta javítás, csere:

A mandzsetta alsó, kopott részét lebontjuk, levágjuk a rossz részt, és visszahajtjuk. Ha kilukadt a mandzsetta anyaga, és javítható esztétikusan, akkor stoppoljuk, ha már nem javítható, akkor a komplett mandzsettát cseréljük. Ilyenkor a régi mandzsettát kibontjuk a helyéről, és ez alapján készítjük el az új mandzsettát, amit visszavarrunk a régi helyére.

Passzé javítás, csere:

Mandzsetta, passzé javítás, csereA passzé sokféle lehet, lehet kötött, gumis, és néhány női nadrág esetében megkötős fazonú is.

A gumis passzék leggyakoribb hibája éppen a gumi, annak tartásával szokott probléma lenni, kitágul és már nem simul úgy a védendő felülethez, ahogy kellene. Ilyen esetekben a passzét cserélni kell, mert hiába is vennénk szűkebbre a passzét, a rugalmasságát vesztett passzé – különösen nadrágok esetében – kényelmetlen viseletet nyújt.

Kötött passzék esetében a leggyakoribb hiba a passzé lebomlása, amelyet szemfelszedéssel, és újrakötéssel orvosolunk. Igen gyakori a kötött pulóverek esetében, hogy a gallér, vagy passzé rész varrása enged el, bomlik meg. Ilyen esetekben a varrást pótoljuk, a passzét, vagy lebomlott gallért visszaerősítjük a megszokott helyére.

Egyéb ruházattal kapcsolatos problémájával is keressen bennünket bátran, a szükséges, és persze lehetséges javításokat a legmagasabb minőségben, kiváló minőségű alap, és kellékanyagokkal végezzük.

Szakembereink tapasztalata garancia a kifogástalan minőségre!

Várjuk szalonunkban a hét végén is!

Mandzsetta, passzé javítás, csere - Ruhaklinika