Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kötött ruha, felső, kabát, kardigán, sapka, sál, szoknya, javítása.
Szakadás, bomlás újrakötése, horgolása, foltozás, gombok, varrás megerősítése.

A kötött ruházat, legyen az egy kabát, sál, kesztyű vagy ruha, a készítési technológia miatt sérülékenyebb az átlagos ruhadaraboknál, ezért gyakrabban szorul javításra. A finom, puha, esetenként bolyhos fonalból, viszonylag nagy szemű kötéssel előállított ruhadarabok könnyen beleakadnak különböző kiálló tárgyakba, amelyek a szálat meghúzva tönkreteszik a kötés struktúráját. Ha így történt, ne keseredjen el, van megoldás!

Kötött ruházat javítás:

Kötött ruházat javításBelvárosi cégünk Ruhaklinika részlege vállalja különböző kötött, hurkolt ruházatok javítását, felújítását. Kötött anyag szemfelszedése, újrakötése mind kézi, mind gépi kötés esetén.

Vállaljuk elasztikus ruhák fedőzését, rugalmas varrat készítését. Kötött póló varratjavítást, szakadás javítást, kardigán, pulóver passzé javítást, újrakötést. Visszavarrjuk a lefejtődött gallért, passzét, kijavítjuk, újrakötjük a kitágult gomblyukat. Saját szálával kijavítjuk a molyrágta lyukakat, vagy olyan sérüléseket, ahol az anyag már hiányos.

Megerősítjük, szükség esetén pótoljuk a gombokat, javítjuk, cseréljük a cipzárt, és egyéb rögzítő elemeket. Gyakori probléma még a kötött kesztyűk ujjának lefejtődése, melyet szakembereink alig látható, vagy észrevehetetlen módon ki tudnak javítani, újrakötni.

Legyen bármilyen problémája a kötött ruházatával, hozza be hozzánk, és ha lehetséges, megjavítjuk. Fontos megemlíteni, hogy vannak olyan esetek, amelyben a kötési mód, vagy egyéb probléma miatt nem lehetséges a javítás, de hogy ezt megállapíthassuk, ehhez a ruhát meg kell vizsgálnunk.

Az esetek döntő többségében azonban lehetséges a javítás, méghozzá láthatatlan módon.

 

Kötött ruházat alakítás:

Vállaljuk még különböző kötött, pamut alsó, illetve felső ruházatok szűkítését, kötöttáru varrását, átszabását, pamutpóló igazítást, méretre alakítást, ruhák hosszának rövidítését.

Kötött ruházatok, amelyek javítását vállaljuk:

Kabát, pulóver, ruha, szoknya, kardigán, mellény, poncsó, sapka, sál, kesztyű, póló, trikó, zokni, vastag harisnyanadrág, jégeralsó, alsónemű, fehérnemű, rugalmas top, tréningruha, szabadidő ruházat, body, rugdalózó.

Vállalási határidő: a kötött ruhajavítás, felújítás vállalási határideje általában 2-5 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudjuk ezeket a munkákat vállalni 20-40% felárral kapacitásunktól függően.

Kötött ruházat javítás - Ruhaklinika