Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség
hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA nl NL en EN fr FR de DE iw IW it IT pl PL ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Béleletlen ruhadarabok – kabát, zakó, blézer, nadrág, stb. bélelése rövid határidővel, kiemelkedő minőségben, a belvárosban a hét végén is! Bélésjavítás, béléscsere, válltömés, és protektor csere.

Ruhabélelés – kabát bélelés – bunda bélelés – nadrág bélelés – szoknya bélelés – zakó bélelés – blézer bélelés – dzseki bélelés

Vannak kedvenceink, amelyektől az ősz beálltával búcsúznunk kell, mert az idő hűvösre válásával már nem nyújtanak kellő védelmet. De vajon tényleg így van? Tényleg le kell tennünk ezeket a ruhadarabokat? Vannak esetek, amikor nem muszáj ezt megtennünk.

Béleletlen ruhadarabok bélelését is vállaljuk, amennyiben az adott ruhadarab – méretéből adódóan - be tudja fogadni a bélésanyagot. Tehát ha az adott ruhadarab éppen jó ránk, passzentos, ebben az esetben már nincs hely a plusz bélésanyagnak. Ha viszont van a ruhadarabban annyi ráhagyás, hogy a béléssel együtt még jó legyen ránk, akkor elvileg tudjuk bélelni a kedvencet. Ha nem biztos benne, hogy ruhája bélelhető, hozza be hozzánk, és segítünk eldönteni.

Bélésjavítás:

Ruhabélelés – bélelt kabát, bunda, nadrág, szoknyaSok esetben nincs szükség a béléscserére, mert a bélés károsodása olyan mértékű, hogy az még javítható. A bélés rögzítése, ha cipzáras megoldású, és a cipzár romlott el, javítható, ha kigombolható, és a gomb környékén van kiszakadva a bélésanyag, szintén a javítható kategóriába esik.

Ilyenkor a bélésrögzítő cipzárt javítjuk, ha a cipzár foghíjas, magát a cipzárt cseréljük.

Nagy választékban tartunk különböző cipzárakat, így igen valószínű, hogy akár azonnal is meg tudjuk javítani vagy cserélni a bélés cipzárját. A gombolható bélések javítását is nagy rutinnal végezzük belvárosi Ruhaklinikánkban.

Béléscsere:

Vannak azonban olyan sajnálatos esetek, amikor a bélés már nem menthető, mert maga a bélés anyaga már szétfoszlik, szétesik, elveszti a tartását. ilyen esetekben a béléscsere jelent egyedül megoldást. A béléscsere során a régi bélést kibontjuk, eltávolítjuk, majd az új bélésanyagot a régi alapján bemintázzuk, méretre szabjuk, leszegjük, és készre varrjuk. Bélésanyagok széles választékával rendelkezünk, így szinte minden ruhadarab bélésének cseréjét el tudjuk végezni.

Pár konkrét ruhadarab, amelyekben jellemzően cserélünk, javítunk bélést:
Ruhabélelés – bélelt kabát, bunda, nadrág, szoknya

Kabát, bőrkabát, irhakabát, szőrmekabát, bunda, bőrdzseki, bőrnadrág, bőrszoknya, motoros bőrruházat, pufi dzseki, szoknya, ruha, zakó, blézer stb.

Ezekben a ruhadarabokban viszonylag gyakran cserélünk bélést, mert – főleg a bőrruházat esetében – a ruházat külső rétege jóval tartósabb, mint a belseje, így a kevésbé időtálló, sérülékenyebb belső részt időnként javítani, cserélni kell.