Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kötött ruházat – póló, sapka, pulóver, kardigán hímzés, díszítés.
Monogram, céglogó, grafika hímzés, gyöngy, bizsu, strassz díszítés, flitterezés.

Egy szép hímzés, ízléses díszítés sokat javíthat kissé megunt kötött ruházata látványán, megítélésén.Rengeteg mód, eszköz, és kellék létezik arra, hogy feldobjuk ezeket a ruhadarabokat. Belvárosi cégünk Ruhaklinika részlege tanácsadást is vállal ezzel kapcsolatban, ha nem tudja, mit is szeretne ruházatán változtatni, de a változtatás szükségességét érzi.

Tapasztalt ruházati tanácsadóink segítenek kiválasztani a legjobb, legesztétikusabb, stílusához leginkább illő megoldást.

Kötött ruházat hímzése:

Kötött ruházat hímzés, díszítésHa kedveli az adott ruhadarabot, de szeretné kissé felfrissíteni a látványát, feldobni valamivel, a legjobb megoldás egy szép díszítő hímzés.

Gépi, és kézi hímzést is vállalunk a hímzendő motívum bonyolultságától, valamint a megrendelés mennyiségétől függően.

Vállalunk monogramhímzést, kissé összetettebb céglogó hímzést, de akár bonyolultabb grafikák hímzését is vállaljuk.

A hímzésminta program elkészítése mennyiségtől függően akár ingyenes is lehet! Cégek, sporttal foglalkozó intézmények részére mennyiségi kedvezményt nyújtunk!

Kötött ruházat díszítése:

Kötött ruházat hímzés, díszítésA hímzésen túl is vannak a kötött ruházatnak díszítési lehetőségei, sőt kombinálni is lehet a kettőt.

Egy szép hímzés kombinálható gyöngyökkel, strasszal, vagy flitterekkel, szinte csak a képzeletünk szab határokat.

Alkalmanként dolgozhatunk bőrbetéttel – könyökfolt – szép formájú színes bizsukkal, festett fagyönggyel, és egyéb díszítő kellékekkel.

Vállaljuk pulóver, kardigán, póló, sapka, sál és mindennemű kötött ruházat díszítését, rátét horgolását, rojtkészítést, plisszírozását, zsínórozását, fodor felvarrását, cégemblémázását, és mindennemű hímzési és díszítési munkálatokat magas színvonalon!

A díszítendő ruhadarabot tanácsadóinknak látni kell ahhoz, hogy a legmegfelelőbb díszítés kiválasztásához ötletünk legyen, ezért a kérdéses ruhadarabot a legcélszerűbb behozni szalonunkba. Itt azután a díszítő módszerek közül Ön is kiválaszthatja az Önnek legszimpatikusabb megoldást.

Várjuk szalonunkban! 

Kötött ruházat hímzés, díszítés - Ruhaklinika