Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kismamaruha alakítás, javítás, készítés - Ruhaklinika a Blahánál!
Ruha, szoknya, nadrág, alkalmi öltözet méretre alakítása a terhesség időszakára.

Karbantartjuk, átalakítjuk, felújítjuk ruhatárát!
Belvárosi Ruhaklinikánk vállalja kismamák részére ruhák átalakítását a terhesség időszakára, hogy ebben a fontos szakaszban is kényelmesen érezhesse magát megszokott kedvencében. Szoknya, nadrág, tunika, otthonka, és egyéb otthoni ruha, de akár blúz, blézer, kiskabát, és alkalmi öltözet is átalakítható erre az időszakra.

Kismamaruha alakítás, javításBármilyen ruhaneműjét átalakítjuk úgy, hogy a terhesség végéig kényelmes, és hordható legyen, szülés után pedig visszaalakítjuk hétköznapi ruhává, így nem kell drága pénzért különböző kismama ruhákat vásárolni, kedvenc, hordott ruhadarabjából bármikor kismama ruhát tudunk készíteni.

Kedvenc nadrágját, szoknyáját átalakítjuk, átszabjuk, a nadrágot a derékrészen passzé anyagból, elasztikusan nyúló megoldással tesszük kényelmesen hordhatóvá, hogy a pocakot óvja.

A tunikát, blúzt oldalt vagy elöl, betoldással tudjuk kényelmessé varázsolni, a terhesség idejére, és utána ezt is vissza lehet alakítani.

Ezen kívül bármilyen elképzelése van, ha lehetséges, megvalósítjuk.

Készítünk méretre is erre az időszakra alkalmas ruhadarabokat, szoknyát, nadrágot, nadrágszoknyát, kismamaruhát.

Elkészítjük a megálmodott ruhadarabot, és természetesen, terhesség után ezt is át tudjuk alakítani, hogy hétköznapi ruhadarab váljék belőle.

 

Alkalmi ruházat alakítása:

Kismamaruha alakítás, javításEz már kicsit problémásabb terület, de bizonyos keretek között, ha egy alkalmi ruhadarabot szeretne hordhatóvá tenni a terhesség idejére, ezt is megoldható.

Amennyiben az adott ruhadarab nem alakítható olyan mértékben, ami a méretnövekedéshez szükséges lenne, el is készítjük kedvencének terhességi időszakban hordható változatát.

Ruházati tanácsadóink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb anyagot, és ruhafazont. Szalonunkban több száz féle anyagból, elegáns, klasszikus, vagy a legfrissebb trendek szerinti fazonokból segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet, hogy a ruhatárából mindig egyéniségének megfelelően, harmonikusan és divatosan öltözködhessen.

Legyen bármilyen ruházati problémája, igyekszünk azt magas színvonalon megoldani.
Szeretettel várjuk klimatizált helyiségünkben!

Kismamaruha alakítás, javítás, méretre készítés - Ruhaklinika