Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Hímzés, gépi hímzés, műhímzés, hímzés javítás – Hímző klinika
Hímzett felvarró, monogram, logó, bonyolultabb grafikák hímzése, feliratozás.

Vállaljuk mindennemű ruházat, textildekoráció, promóciós textil kézi, és gépi hímzését, díszítő varrással való ellátását, valamint hímzett felvarrók készítését. Feliratok, monogram hímzése akár nagy tételben is! Egyedi minták, logók, céglogók, bonyolultabb grafikák hímzését is vállaljuk.

Gépi hímzés, műhímzés beszerzéssel:

Hímzés, gépi hímzés, műhímzésMég egy darab hímzéshez is hímzőprogramra van szükség, melynek készítési díja függ a grafika bonyolultságától, és a mennyiségtől is. Bizonyos mennyiség felett grátisz biztosítjuk.

A konkrét igény esetén a mintát elhozhatja cd-n, dvd-n, pendrive-on, de e-mailcímünkre is elküldheti. Ez alapján elkészítjük a programot, és hímezzük az igény szerinti textileket, ruhaneműt. Póló, baseball sapka, promóciós ruházat beszerzését, készítését is vállaljuk igen jó minőségben, akár nagy tételben is kedvező áron, ami azután hímezhető, céglogózható, feliratozható, vagy grafika hímezhető rá.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a reklámhímzésig, elég, ha Ön csak az ötlettel rendelkezik! A többi már a mi dolgunk! Egyesületek, csapatok számára kedvezményt biztosítunk!

Kézi hímzés:

Népi motívumok, egyedi, kisméretű minták hímzése hálóingre, ruhaneműre, párnahuzatra, gyermekruházatra. Óvodai jelek hímzése, hímzett felvarrók készítése gyermekruhára, törülközőre, tornazsákra, egyéb textilből készült használati tárgyra.

Bőrruházat, farmer ruházat hímzés:

Ki ne látott volna csodás hímzést egy bőrdzseki, vagy farmerdzseki hátulján, motoros bőrszerelésen, vagy bőrruhán? Ha Ön is szeretne ilyet, nálunk jó helyen jár! Vállalunk összetett díszítési és hímzési munkálatokat farmer, és bőrruházatra! Monogram feliratozás, logóhímzés, bonyolultabb grafikai hímzések bőrruhára, bőrkabátra, farmer ruhára, farmerdzsekire, nadrágra, szoknyára egyaránt.
Hímzett felvarró - sérülések javítása rátét felvarrásával – díszítő javítás:
Ha látható helyen történt a sérülés, hímzett díszítő felvarróval fedjük el a hibát. Hímzett felvarrót készítünk nagy tételben is egyesületek, szervezetek, intézmények számára kedvezménnyel.

Minőségi jellemzők:

Hímzés, gépi hímzés, műhímzésA hímzéshez többnyire Amman hímző cérnát használunk, ami biztosítja, hogy a hímzés tartós, nem kopik, fakul ki, nem veszti el a színét mosáskor.

Akár egy darabról, akár több ezres tételről van szó, kifogástalan, esztétikus munkát végzünk. Magánszemélyeknek, egyesületeknek, oktatási intézményeknek, cégeknek is vállalunk kézi, és gépi hímzést egyaránt.

Árajánlatért kérjük, küldje el e-mailben elképzelését, a mennyiség megjelölésével, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Hímzés, gépi hímzés, műhímzés – Hímző klinika