Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kabát, zakó, nadrág, szoknya, ruha bélelés, átbélelés a Blahánál!
Téliesített zakó, nadrág, szoknya, bőrkabát – minőségi bélés bevarrása, bélelés.

Hűvösre fordult az idő, és már nem elég meleg átmeneti zakója, kabátja? Rossz minőségű bélés van a farmerdzsekijében, ami már foszlik? Netán a bélés varrása, anyaga feslett fel néhol?
Ha öltözetével bélésproblémája van, vagy béleletlen dzsekijébe, zakójába szeretne bélést tetetni, hozza be szalonunkba akár hét végén is! Béleletlen ruházat bélelése, rossz minőségű béléssel bélelt ruházat átbélelése, bélés javítás, béléscsere , átmeneti ruházat téliesítése – Ruhaklinika.

Kabát, zakó, ruha bélelés:

Kabát, zakó, ruha bélelés, átbélelésKülönböző ruházatok – farmer, bőr, szövet kabátok, dzseki, nadrág, szoknya, zakó, blézer, kosztümkabát bélelése minőségi bélésanyaggal, igényes módon. Újonnan bélelt ruházata így már hűvösebb időben is hordható, nem kell az őszi, téli időszakban lemondania róla.

A béleléshez erős viszkóz "serzs" sávoly szövött bélésanyagot használunk, ami jóval tartósabb a legtöbb esetben gyárilag bevarrt béléseknél.

Igényes minőségi munkát végzünk, gyakran javítunk a legfelsőbb kategóriába tartozó márkás férfi, és női ruházatokat. Ruhajavító szakembereink évtizedes tapasztalata garantálja a kifogástalan minőségű szolgáltatást.

Kabát, zakó, ruha átbélelés:

Rossz minőségű, olcsó, műszálas bélés esetén javasolni szoktuk a bélés cseréjét, erős viszkóz "serzs" sávoly szövött bélésre. Sanzsán, színjátszó, bicolor vagy apró mintás jacquard szövött béléseink közül egészen biztos ki tudja választani az Önnek megfelelőt. Az átbélelés során a régi bélést kibontjuk, eltávolítjuk, majd az új bélésanyagot a régi alapján bemintázzuk, méretre szabjuk, leszegjük és készre varrjuk. Bélésanyagok széles választékával rendelkezünk, így szinte minden ruhadarab bélésének cseréjét el tudjuk végezni.

Pár konkrét ruhadarab, amelyeket átbélelünk:

Kabát, zakó, ruha bélelés, átbélelésSzövetkabát, szőrmekabát, bőrkabát, irhakabát, bunda, bőrdzseki, bőrnadrág, bőrszoknya, motoros bőrruházat, pufi dzseki, szoknya, ruha, zakó, blézer stb.

Kabát, zakó, ruha bélés javítás, béléscsere:

Vannak olyan esetek, amikor nem muszáj kicserélni a bélést, mert az javítható. A fesléses problémák – egy bizonyos szintig - javíthatók, a felfeslett varratokat újravarrjuk, leszegjük, a sérült, szakadt bélést megvarrjuk, amennyiben a sérülés még javítható.

Cipzáras bélések cipzárját is javítjuk, cseréljük. Komoly cipzárkészlettel, illetve közvetlen beszerzési forrással rendelkezünk, így igen gyakran akár azonnal is tudunk segíteni cipzár problémákon.

Kabát, zakó, ruha bélelés, átbélelés – Ruhaklinika