Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festés - Ruhaklinika a Blahánál!
Kötött kesztyű, bőrkesztyű szakadás, varrat, és feslés javítás, festés, felújítás.

A kesztyű talán a legjobban igénybevett ruhadarabunk, hideg időszakokban kesztyűt viselve közlekedünk, kapaszkodunk, néha hógolyózunk, ami a kesztyű varrására, és anyagára hat közvetlenül. Egy szép bőrkesztyű, irha kesztyű értékesebb annál, semhogy a varrás felfeslése, a bélésanyag foszlása, patentjának elhagyása, vagy egyéb problémák miatt kidobjuk.
Vállaljuk mindenféle kesztyű javítását, alakítását, felújítását, legyen az bőrkesztyű, irha kesztyű, kötött kesztyű, sí kesztyű, snowboard kesztyű, polár kesztyű, autós kesztyű, vagy éppen motoros kesztyű.

Kesztyű javítás:

Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festésKilyukadt? Kiszakadt? Elkopott? Bármilyen problémára találunk megoldást!

Kötött kesztyűk: varratjavítás, szemfelszedés, varrás
Bőrkesztyűk: méretre alakítás, varratjavítás, szakadásjavítás, bélésjavítás, béléscsere, bélelés, újraszínezés, festés
Textil – szövetkesztyűk: varrás, varrásjavítás, alakítás, átszabás, foltozás, varrás

 

Kesztyű alakítás, átalakítás:

A kesztyű alakítás során nyilván kisebb a mozgásterünk, lehetőségünk, mint mondjuk egy ruha esetében, azonban kisebb méretproblémák a kesztyűk esetében is megoldhatók. Ilyenek a kesztyű ujjainak rövidítése, a patent kijjebb, vagy beljebb hozása, bevarrása. Ha nem biztos benne, hogy kesztyűje alakítható, hozza be szalonunkba, és megnézzük, mit tudunk tenni vele.

Kesztyű felújítás:

Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festésKülönösen az értékesebb bőrből, irhából készült kesztyűk felújítása kifizetődő, hiszen hosszú évekig még kiszolgálnak bennünket ezek a ruhadarabok.

A felújítás során elvégezzük a szükséges javításokat, varratok, bélés feslésének javítása, majd ezek után – ha kopott a bőr – újrafestjük.

Az eredmény egy teljesen megújult, a környezeti hatásoknak jobban ellenálló kesztyű, mely ismét évekig hasznos darabja lesz ruhatárának.

Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festés – Ruhaklinika