Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Kabát, dzseki javítás – minőségi anyagok, és munka – Ruhaklinika!
Szakadások javítása, bélés, csat és cipzárcsere, gallér és mandzsetta javítás.

A dzseki és a kabát öltözetünk legfelsőbb rétege, emiatt leginkább ezek a ruhadarabok vannak kitéve különböző igénybevételeknek. Esik rá az eső, a hó, néha még sár is, zsebeit húzza a kulcscsomónk, és a vendégségben lévő tömött ruhaakasztón is hatnak rá nem kívánatos erők. Ha elszakadt a dzsekije, kabátja, ha rossz a cipzárja, foszlott a bélése, ne dobja ki!
Hozza el, mi megjavítjuk! Anyagát tekintve javítunk szövetkabátokat, bőrdzsekit, bőrkabátot, pufidzsekit, orkánkabátot, és kötött kabátokat, pulóvereket is.

Kabát, dzseki javítás:

Kabát, dzseki javításA kabát több részből áll. Javítjuk, és cseréljük a gallérját, mandzsettáját, és egyéb elemeit. Ha a kabátgomb hiányzik, pótoljuk, ha a cipzár rossz, javítjuk, vagy cseréljük. A kiszakadt patentokat, szegecseket kicseréljük. Javítjuk a bélésanyagot is, ha nem javítható, cseréljük.
Készülhet kabátja bármilyen textúrájú anyagból – szövet, bőr, irha, vagy kötött pamut - a legjobb minőségű anyagokkal pótoljuk a hibás, megrongálódott részeket. Ruhajavító szakembereink tapasztalata a garancia arra, hogy dzsekije, kabátja a javítás után olyan lesz, mintha most vásárolta volna.

Kabát, dzseki javítás – általános szolgáltatások:

Kabát, dzseki javításBéléscsere, címkepótlás, cipzárcsere, cipzárjavítás, csat felvarrás, foltozás, kapocs csere, gallér javítás, gallércsere, gombfelvarrás, gomb megerősítés, gombcsere gombpótlás, gomblyukjavítás, gumi behúzás/gumizás, passzé és mandzsetta csere, patentozás, patent pótlás, csere, szakadásjavítás, varrat erősítés, javítás, tépőzár varrás, feslések javítása, válltömő csere, zsebjavítás, zsebcsere.

Kabát, dzseki javítás – típus szerint:

Szövetkabát, szövetzakó, bőrdzseki, bőrkabát, irhakabát, irhabunda, átmeneti kabát, télikabát, farmerkabát, farmerdzseki, stb.

Egyéb szolgáltatásaink:

Kabát, és dzseki alakításával is foglalkozunk, legyen bármilyen méretproblémája, igyekszünk kreatívan, igényesen megoldani. Foglalkozunk még kabát, dzseki tisztításával, vegytisztításával is, foltmentesen és tisztán kapja vissza tőlünk kedvencét.
Kabát és dzseki felújítással is foglalkozunk, melynek keretében elvégezzük a szükséges javításokat, alakítást, majd tisztítjuk a kabátot. Ezek után, ha szükséges, jön a felújító festés, és egyedi ötletek alapján a kabát díszítése, hímzése teszi teljessé a folyamatot.

Kabát, dzseki javítás – Ruhaklinika