Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Gombfelvarrás, akasztó visszavarrás, varratok megerősítése.
Gombfelvarrás speciális technológiával, gombok pótlása, fémakasztó felvarrás.

Igen kellemetlen, és jellemző szituáció, amikor elmegyünk vendégségbe, ahol egy agyig megrakott ruhafogasnál szembesülünk azzal, hogy régen meg kellett volna varrni azt a fránya akasztót. Ha az akasztó rendben volna, még talán lenne esély arra, hogy valahova még felpréseljük kabátunkat, így azonban jobb híján ledobjuk az ágyra, ahol, ha nincs szerencsénk, a lurkók gyűröttre ugrálják estig.
Elveszett, vagy lógnak a kabátgombjai, inggombjai? Vagy az akasztó szakad el rendszeresen?
A Belvárosi Ruhaklinika szakemberei tartós megoldást kínálnak Önnek ezekre a problémákra!

Gombfelvarrás egy életre:

GombfelvarrásLógnak ruházatán a gombok? Hiába varrja vissza őket, egy idő után újra meglazulnak? Van megoldás!

A megoldás egy szabadalmaztatott találmány, egy különleges svájci gombrögzítő technológia, amelynek segítségével olyan rögzítést adunk gombjainak, ami túléli - kis túlzással - még a ruhát is!

Gombrögzítő gépünk speciális cérnát teker a gomb nyakára, majd a cérnagyűrűket összeolvasztja. Az így készített varrás nem tud fesleni, és a képeken is látható, milyen kitűnő tartást biztosít a gombok számára! Ezután nem lesz problémája meglazult ing, vagy zakó gombjaival! Csak hozza be hozzánk, és mi pontot – illetve gombot teszünk a probléma végére. Örökre.

Elveszett gombok pótlása:

Igen komoly kabát, ing, és zakó gombkészletünk van, és ezen felül is van rá esély, hogy elveszett kabát, vagy más gombját be tudjuk szerezni, pótolni tudjuk. Azonban így is gyakran előfordul, hogy pontosan olyan gombot, mint ami a kabátján volt, nem tudunk/nem lehet beszerezni. Ilyen esetekben a meglévő választékból tudunk a korábbi gombokhoz hasonló, vagy a kabát színével harmonizáló színű gombokat ajánlani, és ha megvan a kiválasztott, a teljes gombsort cserélni.

Tartós megoldás akasztó problémákra:

Igen gyakori probléma az akasztó leszakadása, hiszen ez többnyire egy vékony szövetdarab, aminek el kell bírnia a felakasztott kabát, ruha súlyát. Jó esetben, mert ha kicsi a rakás a fogason, a felette lévő kabátok súlyát is viselnie kell. Ingek esetében nem gyakori az akasztó probléma, de a nagyobb, súlyosabb ruhadaraboknál már jellemző. Egy vastag irhakabát, vagy hosszú bőrkabát kulcsokkal a zsebében már komoly súlyt jelent, ami komoly kihívás az akasztónak. Ez a súly meghúzza az akasztó varrását, ami előbb-utóbb elenged, a kabát leesik a fogasról. Tartósabb megoldásra lenne szükség.
Létezik ilyen megoldás, ez pedig a fém ruhaakasztó!
Nagyobb kabátok, súlyosabb bőrdzsekik esetén mindenképpen fém akasztót ajánlunk, mert ez a legtartósabb megoldás. A fém akasztót megerősített varrással varrjuk be a nyakrészbe, ami ezek után tartósan, stabilan elbírja a kabát súlyát. Ha tartós megoldásra van szüksége, irány a Ruhaklinika!

Éles szemek, gondos kezek - Ruhaklinika

GombfelvarrásA Ruhaklinika komplex ruhatisztítási szolgáltatása, valamint ruhajavítás szolgáltatása tartalmazza az alap ruha karbantartási szolgáltatásokat, mint a gombok, a cipzár, az akasztó visszavarrása, megerősítése, pótlása, a felfeslett varratok javítása, megerősítése.

Gondos vizsgálatnak vetjük alá a ránk bízott ruhadarabokat, átnézzük a varratokat, a zsebeket, az akasztót, a cipzárt, és ahol elindul a feslés, ott levarrjuk a szálakat, hogy ne szaladjon a varrás tovább. Karbantartjuk ruhatárát!

Gombfelvarrás, akasztó visszavarrás - RUHAKLINIKA