Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Farmerdzseki, farmerszoknya, farmernadrág hímzés, gépi hímzés.
Monogram hímzés, feliratozás, céglogó hímzés, bonyolultabb grafikák hímzése.

Igen jól mutat egy szép – a teljes hátat betöltő – hímzés egy farmerdzseki, vagy farmerkabát hátán. Egy szép, igényes hímzésekkel díszített farmerszoknya időtlen darab, sosem megy ki a divatból.
Ha Ön is szeretne egy igényes, szép hímzést farmer öltözetére, elég, ha behozza hozzánk, és mi segítünk önnek kiválasztani a stílusának megfelelő mintát. Hozott mintával is dolgozunk, lehet bármilyen összetett a grafika, biztos lehet abban, hogy igényes, szép hímzés kerül farmer ruházatára.
Munkaruha, farmer formaruha esetén céges feliratozást, céglogó hímzést is vállalunk.

Farmerdzseki, farmerszoknya, farmernadrág hímzés:

Farmerdzseki, farmerszoknya, farmernadrág hímzésVállaljuk különböző farmer ruházat kézi, és gépi hímzését, díszítő varrással való ellátását. Feliratok, monogram hímzése akár nagy tételben is. Egyedi minták, bonyolultabb grafikák hímzését is vállaljuk.

A hímzéshez többnyire Amman hímző cérnát használunk, ami biztosítja, hogy a hímzés tartós, nem kopik, fakul ki, nem veszti el a színét mosáskor. Akár egy darabról, akár több ezres tételről van szó, kifogástalan, esztétikus munkát végzünk.

Magánszemélyeknek, egyesületeknek, cégeknek is vállalunk kézi, és gépi hímzést egyaránt. Árajánlatért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Egyéb ruházati termékekre is vállalunk hímzést, gépi hímzést, emblémázást, logó, és monogram hímzést, céglogózást.

Munkaruhára, formaruhára, egyen öltözetekre nagy szériában is vállalunk feliratozást, céglogózást. Kérjen árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül! Várjuk megrendelését!

Farmerdzseki, farmerszoknya, farmernadrág hímzés – Ruhaklinika