Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás – makacs szennyeződés előkezelése, eltávolítása speciális folttisztító eljárással, és adalékanyagokkal.

A folttisztítás a ruhatisztítás önálló része, területe. Ahány folt, annyiféle eltávolítási mód létezik, és nem biztos, hogy otthon, képzettség nélkül, a megfelelő módszert választjuk. Ezért az erősen szennyezett, foltos ruhadarabok megmentését célszerű szakemberre bízni.
Belvárosi tisztítószalonunk vállalja mindennemű ruházat tisztítását, makacs szennyeződések eltávolítását, a hét végén is hosszított nyitva tartással.

Foltkezelés:

A tisztítandó tételeket egyesével átvizsgáljuk, és a foltokat speciális folttisztító adalékanyaggal előkezeljük. Így mire az adott ruhadarab a tisztítás szakaszba ér, a folttisztító kifejti hatását, és a tisztítással együtt még a legmakacsabb szennyeződés is távozik a ruházatból.

Folttisztítás, folteltávolítás:

Folttisztítás, foltkezelés, folteltávolításA ruhatisztítási során további adalékanyagok hozzáadásával biztosítjuk, hogy a szennyeződések távozzanak a ruházatból. Kíméletes, de hatékony tisztítóeljárással még a rágógumi, a rozsda, a fűfolt, kávé, vörösbor, olajos, zsíros foltokat is eltávolítjuk. A ruha kifényesedése is speciális tisztító eljárást igényel, ezekkel a problémákkal is forduljon hozzánk bizalommal, és ruháját tisztán, foltmentesen kapja tőlünk vissza.

Egyéb ruhatisztítási szolgáltatásaink: mosás, piperemosás, biomosás, vegytisztítás, zakók, blézerek hólyagosodásának eltüntetése, tisztítás okozta kifényesedés eltüntetése.
Gyűrődésmentesítés: vasalás, frissítő vasalás, átvasalás.

Ruhatisztítási szolgáltatásunkban benne van az átnézés, szükséges javítások teendők feltérképezése, előkezelés, foltkezelés, varratjavítás, gombmegerősítés, gombvisszavarrás, akasztópótlás, zsebtasak javítás, formára vasalás és csomagolás. A ránk bízott ruhákat megújulva kapja vissza. Ruhatisztítási szolgáltatásainkat magas minőségben, rövid határidővel, korrekt áron végezzük!

Folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás - Ruhaklinika