Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Farmer hímzés – farmerruha, dzseki, szoknya, nadrág gépi hímzése.
Farmer díszítés – gyöngyökkel, flitterrel, szegecsekkel, bizsuval, applikációkkal.

A farmer ruházat igen jól dekorálható, elképesztően sokféle díszítéssel, hímzéssel találkozhatunk az utcán a mindennapos közlekedés során. A farmert hagyományosan hímzéssel díszítik, ki ne találkozott volna már farmerdzseki teljes hátát, vagy farmernadrágot szinte teljesen betöltő hímzéssel. De remekül fest a farmeren a díszszegecs, a ringli, a flitter, a gyöngy, díszítő applikációk.
Lehet bármilyen típusú farmer ruhadarab, ruhatervezőink, tanácsadóink segítenek Önnek a megfelelő díszítési mód kiválasztásában. És újra kedvét leli megunt farmer öltözetében.

Farmer hímzés:

Farmer hímzés, díszítésVállaljuk különböző farmer ruházat kézi, és gépi hímzését, díszítő varrással való ellátását. Feliratok, monogram hímzése akár nagy tételben is. Egyedi minták, bonyolultabb grafikák hímzését is vállaljuk. A hímzéshez többnyire Amman hímző cérnát használunk, ami biztosítja, hogy a hímzés tartós, nem kopik, fakul ki, nem veszti el a színét mosáskor. Akár egy darabról, akár több ezres tételről van szó, kifogástalan, esztétikus munkát végzünk. Magánszemélyeknek, egyesületeknek, cégeknek, ajándéknak vállalunk kézi, és gépi hímzést egyaránt. Árajánlatért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Farmer díszítés:

A farmer díszítésére rengeteg lehetőség van. Főleg vékonyabb anyagokon, pl. farmeringen a hímzés gyöngyökkel kombinálva igazán esztétikus látványt nyújt. De lehet dolgozni flitterrel, szegecsekkel, ringlivel, díszes bizsukkal, anyagvágatokkal, díszítő applikációkkal – felvarrókkal.
Legyen bármilyen ötlete, igénye farmer ruházata díszítésével kapcsolatban, mi igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon, ötletesen, kreatívan teljesíteni.

Farmer festés, komplett felújítás:

Farmer hímzés, díszítésNem minden farmerszínnek áll jól a kopás. Van néhány a kék színek közül is, ami zavaróan koszos hatásúra kopik, hiába mossuk, a színe egyre gyötrelmesebb. Átszínezéssel, festéssel a kívánt színre festjük farmer ruházatát, hogy ismét örömét lelhesse megszokott, kényelmes ruhadarabjában.

A komplett felújítás során először tisztítjuk az adott ruhadarabot, majd elvégezzük az esetleges javításokat – varratok megerősítése, felfeslések javítása, stoppolás-foltozás, cipzárjavítás, stb.
Ezek után festjük régi, megkopott ruházatát, legvégül pedig ha igény van rá, hímezzük, díszítjük.
Rá sem fog ismerni régi, megunt farmer öltözetére. Mindezt egy új farmer árának töredékéből.

Egyéb ruházati termékekre is vállalunk hímzést, gépi hímzést, emblémázást, logó, és monogram hímzést, céglogózást.

Munkaruhára, formaruhára, egyen öltözetekre nagy szériában is vállalunk feliratozást, céglogózást. Kérjen árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül! Várjuk megrendelését!