Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

A farmer egy elképesztően univerzális darab, minden tekintetben egyedülálló.

Több mint 50 éve jött divatba, azóta népszerűsége töretlen, a leggyakoribb ruhadarab. Hordják idősek és fiatalok egyaránt, hordható télen-nyáron, szabadidőben, munkában egyaránt, és szinte nincs is az életnek – az üzleti életet kivéve – olyan szegmense, ahol, és amikor ne lenne hordható.

Ennek megfelelően szinte nincs is olyan ruhadarab, ami ne készülne belőle - kabát, dzseki, nadrág, szoknya, short, női ruha, kezeslábas, munkaruha, sapka, sál, kesztyű, de még táska, cipő, és egyéb használati tárgyak is. 

Talán nem véletlen, hogy ruhajavító szalonunkban is a farmer az egyik leggyakoribb „vendég”, a különféle alakítási, méretre igazítási feladatok leggyakrabban farmerral kapcsolatosak.

Farmer alakítás, méretre igazítás:

Farmer alakítás, átalakítás, méretre igazításA legtöbb esetben készen vásárolunk farmernadrágot, szoknyát, amelynek hossza nem stimmel - felhajtással, felvarrással a problémás ruházat a kívánt méretre igazítható.

Ha hosszú a farmerkabát, farmerdzseki ujja, rövidítjük, de segítünk a derékméret, vagy vállbőséggel kapcsolatos problémákon is.

Ha a farmerruha szűk, vagy bő, lehet rajta segíteni kiengedéssel, vagy szűkítéssel, de a nadrág szára is szűkíthető, bővíthető. Legyen bármilyen méretproblémája, farmerját a méretére igazítjuk.

 

Farmer átalakítás:

Farmer alakítás, átalakítás, méretre igazításAz átalakítás már egy bonyolultabb feladat, ilyenkor lényegében az adott ruházat eredeti kontúrjait változtatjuk meg, változik a ruha fazonja, eredeti szabásvonala. Az eredmény pedig egy új fazonú ruházat, amely már követi az aktuális trendet, vagy éppen az Ön igényét. Egyszerűbbek a nadrág átalakítási feladatok, ilyenkor a nadrág szabásvonalát változtatjuk meg, pl. trapéz nadrágból „csőnadrág”.

A farmerruha szabásvonalán is tudunk változtatni, de bonyolultabb feladatokat is nagy rutinnal végzünk.

Egy bélelt farmerdzseki, vagy farmerkabát eredeti szabásvonalának megváltoztatása már összetettebb feladat, ahhoz, hogy karcsúsítsuk, vagy pl. húzottá tegyük a derekát, az egész kabátot szét kell bontani, ami több munkával jár, mint egy nadrág esetében.

Hozza be megunt farmer ruházatát, ha van ötlete, megvalósítjuk, ha nincs, ruházati tanácsadóink segítenek kitalálni, hogy tudná ismét vonzóvá, trendivé tenni népszerűségét vesztett ruhadarabját.

Hét végén is várjuk szalonunkban!