Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Irha javítás, tisztítás, komplett felújítás - Ruhaklinika a Blahánál!
Szakadások, bélés, cipzár javítása, irha vegytisztítás, festés, komplett felújítás.

Mindenféle irha ruházat, bőrből készült ruházat javítása, tisztítása a belvárosban! Szeretné újra újnak látni elhasználódott, elkoszolódott irhakabátját? Nem tetszik már a régi irhabunda színe? Netán szakadás csúfítja el valahol? Hozza be hozzánk akár hét végén is, és orvosoljuk problémáját! Tapasztalt ruhaklinikusaink mindenféle szakadásos, fesléses problémát magas színvonalon javítanak, tisztítószalonunk pedig gondoskodik arról, hogy a régi, kopottasnak tűnő irhakabátja, bundája ismét újszerű, friss érzést nyújtson.

Irha javítás:

Irha javítás, irha tisztításEgy olyan egyszerűnek tűnő műveletet is nagy rutinnal végzünk, mint a gombfelvarrás vagy cipzárcsere. Szakadásos sérülések esetén az eredetivel azonos, vagy nagyon közeli színű anyag applikáció (díszítőfolt) ráhelyezésével javítjuk a hibás részt.

A nem javítható bőr elemeket kicseréljük. Javítjuk a bélés hibáit, a feslett bélést, varratokat, de a komplett béléscsere is megoldható. A nagyon rossz állapotban lévő, szétesett bélést cseréljük, de a rossz minőségű, olcsó, műszálas bélések esetén is javasolni szoktuk a béléscserét, erős viszkóz "serzs" sávoly szövött bélésre.

Megjavítjuk a zsebet, a gombokat, az akasztót megerősítjük, minden varratot ellenőrzünk, ahol gyenge, ott megerősítjük. Irha kesztyűk, sapkák, kucsmák, csizmák javítását is vállaljuk, itt is javítjuk a bélés, a cipzár, és patent problémákat, valamint a szakadásos, fesléses problémákat is. Béleletlen irhakabátok, bundák bélelését is vállaljuk. Az eredmény pedig egy újra hordható irhakabát, ami már nem lóg céltalanul a ruhásszekrényben.

Irha tisztítás:

Irha javítás, irha tisztításIrhakabátok, bundák vegytisztítása speciális bőrápoló adalékanyagokkal, eljárással. Erősen szennyeződött, foltos, zsíros, koszos irhakabát tisztítás, bélésanyag tisztítás, szagtalanítás.

Komplex ruhatisztítási szolgáltatást nyújtunk, melynek keretében kisebb javításokat is elvégzünk. A hozzánk hozott irhakabátot gondosan átvizsgáljuk, és a tisztítás előtt a varratokat, gombokat, a cipzárakat, az akasztót, a tépőzárt, és a patentokat átnézzük. Ha valahol valami meglazult, lóg, újravarrjuk, a leszakadt akasztót, gombokat pótoljuk, a cipzárt javítjuk, cseréljük, ha szükséges. A felfeslett, hiányos varrásokat is pótoljuk.

Irha festés, felújítás:

Az elkopott, elhasználódott irhakabátot, irhabundát érdemes felújítani. A tisztított, festett kabát, bunda még hosszú évekig használható lesz. Az irha festését korszerű technológiával végezzük, aminek köszönhetően a festés után szinte újszerű állapotú lesz a bőrkabát.

Irha átalakítás:

Régi irhakabátját, irhabundáját – ha megunta, átalakítjuk, levágjuk, szűkítjük, bővítjük, más hozzá illő anyaggal feldobjuk, és egy új ruhadarabot kap tőlünk az eredeti ár töredékéért.
Szolgáltatásainkat magas színvonalon, rövid határidővel, korrekt áron és garanciával végezzük.