Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Cipzár javítás, cipzárcsere síruhában, sídzsekiben, síoverálban.
Kiszakadt cipzár visszavarrása, megerősítése, varratjavítás, cipzár kocsi csere.

A téli sportruházat állapotát még szezon előtt érdemes ellenőrizni, hogy ne az elutazás előtti pillanatokban döbbenjünk rá, hogy nem működik a cipzár síruhában, sídzsekiben, vagy más síruházatunkban. A hideg miatt ez fokozottan kellemetlen lehet, és orvoslása pár napot is igénybe vehet, cipzártól függően. Épp ezért ne mulassza el ellenőrizni a cipzárakat, és ha gond van, várjuk.
Vállaljuk mindennemű sportruházat – síruházat, snowboard ruházat, overálok, dzsekik, nadrágok cipzár javítását, cipzár cseréjét, legyen szó fröccsöntött műanyag (Vislon), spirális-zárláncú (Coil), fémfogas, vagy fogazat nélküli (húzózár) cipzárról. Hét végén is állunk rendelkezésére!

Cipzár kocsi csere síruhában, sídzsekiben, síoverálban:

Cipzár javítás, cipzárcsere síruhában, sídzsekiben, síoverálbanHa a húzózár fogazata ép, akkor csak a kocsit cseréljük. Amennyiben van raktáron kocsi az adott cipzárhoz, a munka meg is várható.

Cserélünk pin-lock (vagyis tűs), non-lock (vagy laza) és automata (automatic-lock), esetleg félautomata cipzár kocsikat is.

Visszavarrjuk a kiszakadt cipzárt, megerősítjük a meglazult varratokat, és levarrjuk a felfesléseket, hogy ne szaladjon tovább.

 

Cipzárcsere síruhában, sídzsekiben, síoverálban:

Cipzár javítás, cipzárcsere síruhában, sídzsekiben, síoverálbanKomoly cipzárkészletünk van raktáron, így valószínű – hacsak nem speciális cipzárról van szó – nem kell a beszerzésre várni. Egy komplett cipzárcsere még így is általában 2-3 nap és a javításnál valamivel költségesebb.

Az ár függ a cipzár méretétől és fajtájától (műanyag, réz, alumínium, fogazat fajtája). Márkától függetlenül, bátran fordulhat hozzánk, tartunk, és javítunk többek között YKK, Talon Zipper, Optilon és Tex Corp cipzárakat is.

Természetesen más ruházatokban is cserélünk cipzárt, forduljon hozzánk bizalommal.

Egészen speciális cipzárakat is be tudunk szerezni, így cseréltünk már vízhatlan cipzárt sportöltözetekben, és extra hosszúságú vízhatlan cipzárt vízen járó labdában is. Legyen bármilyen kérése cipzárral kapcsolatosan, igyekszünk azt a lehető legmagasabb színvonalon teljesíteni.