Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Cipzár javítás, cipzárcsere motoros ruhában, motoros csizmában,
motoros dzsekiben, motoros táskában. Óriási cipzárválaszték, színvonalas munka.

A motoros ruházat nagyobb elhasználódásnak van kitéve, mint a hagyományos bőrruházat, hiszen a bőrruha védi meg a motorost nagy sebességnél a különböző rovaroktól, és eséskor is, ezért nyilvánvaló, hogy gyakrabban szorulnak javításra. A motoros bőrruházat, motoros csizmák esetén a leggyakrabban a cipzárak szorulnak javításra, cserére, hiszen egy intenzív menet alatt a motoros bedönt, hajlik, mozog a motor nyergében, és ez a cipzárakra extra erőhatást fejt ki. Legyen bármilyen extra méretű cipzár motoros ruhájában, vagy motoros csizmájában, ha épp nincs készleten, be tudjuk szerezni, és ki tudjuk cserélni pár nap alatt.

Cipzár javítás motoros ruhában, csizmában:

Cipzár javítás, cipzárcsere motoros ruhában, csizmábanVállaljuk mindennemű motoros bőrruházat, motoros dzsekik, motoros csizmák, és motoros oldaltáskák cipzár javítását, cipzárcseréjét, legyen szó fröccsöntött műanyag (Vislon), spirális-zárláncú (Coil), fémfogas, vagy fogazat nélküli (húzózár) cipzárról.

Ha a fogazat ép, akkor csak a kocsit cseréljük, ami meg is várható, ha van raktáron kocsi az adott cipzárhoz.

Amennyiben a cipzár kiszakadt, vagy varrása felfeslett, visszavarrjuk, pótoljuk a hiányzó varratokat, megerősítjük a meggyengült részeket.

 

Cipzárcsere motoros ruhában, csizmában:

Cipzár javítás, cipzárcsere motoros ruhában, csizmábanCserélünk pin-lock (vagyis tűs), non-lock (vagy laza) és automata (automatic-lock), esetleg félautomata cipzár kocsikat is.

A cipzárcsere általában 2-3 nap és a javításnál valamivel költségesebb. Az ár függ a cipzár méretétől és fajtájától (műanyag, réz, alumínium, fogazat fajtája). Márkától függetlenül, bátran fordulhat hozzánk, tartunk raktáron YKK, Talon Zipper, Optilon és Tex Corp cipzárakat is. Egészen speciális – pl. vízhatlan cipzárakat is be tudunk szerezni, így szinte biztos, hogy tudunk segíteni cipzár problémáján.

Forduljon hozzánk bátran kérésével, kérdésével!