Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Bőrdzseki, bőrkabát tisztítás, vegytisztítás, bőrfestés, felújítás.
A bőr puha tapintású marad, a bélés tiszta, és illatos. Ruhadarabja megújul.

A bőrkabát, bőrdzseki külseje viszonylag könnyen lemosható, azonban a belső része elég kényes, többnyire selyemmel borított bélést tartalmaz, ami könnyen szennyeződik és szagosodik. Éppen ezért a bőrruházat belsejét már jóval nehezebb feladat tisztítani, tisztításához, szagmentesítéséhez már szakértelem szükséges. Tisztítószalonunk vállalja bőrdzseki, bőrkabát, és mindennemű bőrruházat tisztítását, festését, szagmentesítését, komplett felújítását.

Bőrdzseki, bőrkabát tisztítás - vegytisztítás:

Bőrdzseki, bőrkabát tisztítás, bőrfestés, felújításSzakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző ruhaneműk tisztítása terén, gépparkunk, valamint az alkalmazott tisztítóanyagok minősége garantálja, hogy kedvenc bőr ruhadarabját tökéletesen tisztán, és friss illatúan vehesse át tőlünk.

A bélésanyag tiszta, és illatos lesz, a zsíros kifényesedést eltüntetjük, a bőr pedig kellemesen puha marad a speciális tisztító eljárásnak, és adalékanyagoknak köszönhetően.

Szalonunkban a hét végén is hosszított nyitva tartással vesszük át a tisztítandó ruhákat.

 

Bőrdzseki, bőrkabát festés:

Erősen kopott bőrkabát, vagy bőrdzseki esetén az átfestés sokat segít az adott ruhadarab kinézetén. Visszaadjuk kedvence régi színét átfestéssel, átszínezéssel. Ha a motoros dzseki horzsolódott le egy esés során, kijavítjuk, és újrafestjük, nem is látszik majd, hol történt a baleset! A felújító festéssel rendbe hozott kabát ismét évekig véd széltől, esőtől, és gyakorlatilag úgy néz ki, mintha teljesen új lenne!

Bőrdzseki, bőrkabát felújítás:

A komplett felújítás egy alapos vegytisztítással indul. Megtisztul a zsíros kifényesedéstől a bélés, és a bőr is tisztává, festhetővé válik. Ezek után elvégezzük a szükséges javításokat – szakadásjavítás, cipzárcsere, bélés felfeslésének javítása, rossz patentok cseréje, stb., és végül festjük a bőrt. Az eredmény egy teljesen újszerű kabát, ami ismét hasznos tagja lesz ruhatárunknak.

Bőrdzseki, bőrkabát díszítés:

Bőrdzseki, bőrkabát tisztítás, bőrfestés, felújításA bőrből készült ruházati termékek kiválóan alkalmasak a díszítésre, igen jól áll pl. a fekete színnek a krómos csillogás, így szegecsekkel, nagyméretű ringlikkel, egyéb krómosan csillogó díszítő betétekkel nagyszerűen dekorálható. De lehet dolgozni a kabát, vagy dzseki színével harmonizáló bőr applikációkkal, betoldásokkal, és egy szép hímzés is igen feldobhatja bőr ruházata látványát.

Bőrruházat hímzés: név, cégnév feliratozás, logóhímzés, monogramozás, bonyolult grafikák - hozott minták alapján is, magas színvonalon!

Szakembereink segítenek Önnek megtalálni a megfelelő díszítő eljárást, megadni bőrkabátjának, bőrdzsekijének azt a stílust, amit szeretne.

Vállaljuk még motoros bőrruházat alakítását, javítását, szakadásjavítását, tisztítását, festését és díszítését is.

Speciális esetekben is nyugodtan keressen bennünket, minden bőrruházattal kapcsolatos problémára igyekszünk megoldást találni!