Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Alkalmi ruha, báli ruha, kosztüm, blézer alakítás, javítás, tisztítás – Ruhaklinika
Alkalmi ruha átalakítás, méretre igazítás, ruhajavítás, vegytisztítás, vasalás.

Bármilyen társasági eseményen, legyen az egy esküvő, estély, fogadás, bál, szalagavató, bankett, vagy esetleg üzleti találkozó, elengedhetetlen a kifogástalan megjelenés. Nagyon fontos, hogy az adott alkalmi ruházat az adott alkalomhoz illő legyen, figyelembe véve annak etikettjét és protokolláris szabályait. De még ha ez a szempont érvényesül is, mindent elronthat egy olyan ruha, ami nem passzol az alkatunkhoz, és szabásbeli problémák, vagy méretproblémák miatt rosszul festünk benne. Mivel igen ritka a modell alkatú hölgy, a készen vásárolt ruhák döntő többségét igazítani kell.
Mi azért vagyunk, dolgozunk, hogy minden eseményen jól érezze magát, alkalmi ruhája hibátlanul, tisztán, frissen, és fessen álljon úgy, mintha Önre szabták volna.

Alkalmi ruha, báli ruha, kosztüm, blézer alakítás:

Alkalmi ruha, kosztüm alakítás, javítás, tisztításKülönböző méretproblémák megoldása a blézer karcsúsítástól a szoknya kiengedésig. Változtathatunk egy ruha szabásvonalán, szűkítjük, kiengedjük a kosztümkabát derékméretét, felvarrjuk a hosszú szoknyát, és a gombolását is áthelyezzük kívánság szerinti helyre. Legyen bármilyen méretproblémája, magas színvonalon megoldjuk.

Alkalmi ruha, kosztüm, blézer átalakítás:

Mivel az alkalmi ruhákat, báli ruhákat évente csak néhány alkalommal vesszük elő, éveken át új állapotban maradnak. De ahogy múlnak az évek, változnak a trendek, úgy válhat egy alkalmi ruha ódivatúvá, és lassan nemkívánatossá. Ezen tudunk segíteni.

A régi megunt ruhát átalakítjuk, szabásvonalát, gombolását, díszítését az új trendekhez igazítva egy új ruhát készítünk Önnek.

A kevésbé uszályos alkalmi ruhák – némi módosítással – otthon is hordhatók egy-egy összejövetel alkalmával, de akár csak a hétköznapi elegancia megtestesítőjeként is. Ezért – korábban sokszor viselt alkalmi ruházatát átalakítjuk otthoni viseletre, hogy otthon is jól érezze magát benne.

Alkalmi ruha, báli ruha, kosztüm, blézer javítás:

Ünnepi ruha, ünneplő ruha, esküvői ruha, báli ruha, estélyi ruha, örömanya ruha, menyecskeruha, fellépő ruha, táncruha, jelmez, és egyéb alkalmi ruházat színvonalas javítása a hét végén is!

Szakadások, feslések javítása, varratjavítás, cipzárjavítás, cipzárcsere. Javítjuk, és szükség esetén kicseréljük a mandzsettát, gallért, zsebtasakot.
A ruhajavítás során olyan kiforrott módszerekkel fedjük el az anyag sérülését – pl díszítő applikáció segítségével, hogy egyáltalán nem lesz látható, hogy korábban bármilyen sérülése lett volna.

Alkalmi ruha, báli ruha, kosztüm, blézer tisztítás:

Egy társasági eseményen sokféle veszély leselkedik ruházatunkra. A különböző italok, krémes ételek sokszínű veszélyei maradandót alkothatnak egy világos kosztümön, melynek tisztítása szakembert igényel. Kíméletes vegytisztítási eljárással még a makacs szennyeződések zömét is eltávolítjuk alkalmi ruházatából, majd előmelegített formapárnákon vasaljuk formára, hogy azután öltönyvállfára akasztva, csomagolva várja tulajdonosát. Frissen, patyolat tisztán, 3 dimenzióban vasalva!

Karbantartjuk ruhatárát!

Alkalmi ruhák, melyeket alakítunk, javítunk, és tisztítunk:

Alkalmi kosztüm, blézer, báli ruha, esküvői ruha, örömanya ruha, kosztüm, menyecskeruha, koszorúslányruha, koktélruha, estélyi ruha, formaruha, fellépő ruha, táncruha, jelmez, stb.