Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Alkalmi öltöny, szmoking, frakk, zsakett alakítás, javítás, tisztítás – Ruhaklinika
Méretproblémák megoldása, szakadás, feslés javítása, vegytisztítás, vasalás.

Biztos ismerős az érzés, amikor egy új öltönyben feszengünk egy fogadáson, mert ami a vásárláskor a próbafülkében felpróbálva jónak tűnt, leülve, a vacsora végén néhol szűknek bizonyul. Mi azért dolgozunk, hogy az adott darab úgy álljon, mintha Önre szabták volna. A méretre igazítás során figyelembe vesszük azokat a tűréshatárokat, amelyeken belül a zakó, a nadrág viselése még kényelmes marad, és ennek megfelelően alakítjuk méretére alkalmi öltözetét.

Alkalmi ruházat alakítása:

Alkalmi öltöny, szmoking alakítás, javítás, tisztításÜnnepi ruha, ünneplő ruha, alkalmi öltöny, szmoking, frakk, zsakett, esküvői öltöny, ceremónia szett, és egyéb alkalmi ruházat méretre igazítása a hét végén is!

Nadrág felhajtás, felvarrás, nadrágszár hosszrövidítés, szűkítés, zakó karcsúsítás, derékméret állítás, zakó, blézer ujjhossz rövidítés, váll felemelés, nadrág, szoknya derékfelemelés, öltöny, ruha fazonigazítás pontosan az Ön méretére!

Alkalmi ruházat javítása:

A nagy dínom dánomban bizony előfordul, hogy az alkalmi öltözet finom anyaga megsérül, kiég, elszakad, vagy egyszerűen csak a sok használattól néhol felfeslik. Az öltözetek ilyen jellegű problémáit évtizedes tapasztalattal javítjuk.

Szakadásjavítás, kiégett szövetek javítása, varratok megerősítése, varratjavítás, gombok, akasztók, övbújtatók cseréje, megerősítése, cipzárjavítás, cipzárcsere, gallér, és mandzsetta javítás, bélésjavítás, béléscsere, stb.

 

Alkalmi ruházat tisztítása:

Tisztítószalonunk vállalja mindennemű alkalmi ruházat vegytisztítását, folttisztítását, vasalását.
Teljes körű tisztítási szolgáltatást nyújtunk. A ruhát gondosan átvizsgáljuk, és a foltokat előkezeljük a szennyeződésnek megfelelő folttisztító adalékanyaggal. A vegytisztítás során kíméletes tisztító eljárással eltávolítjuk még a makacsabb foltokat is - fűfolt, kávé, tea, zsíros, és olajos szennyeződéseket. A tiszta ruhákat ezután vasalópárnán 3 dimenzióban átgőzöljük, formára vasaljuk, majd öltönyvállfán, fóliázva, „szekrénykészen” adjuk át kedves megrendelőinknek.
Az alkalmi öltözetek tisztításán, foltkezelésén, vasalásán túl, ha szükséges, apróbb javításokat is elvégzünk – akasztó, gombok megerősítése, egy felszaladt varrat javítása, fixálása, stb.