Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Irhabunda, irhakabát javítás, alakítás, átalakítás, festés, felújítás.
Kopott, szakadt, megrongálódott irhakabát, bunda javítása, komplett felújítása.

A bőr, az irha, ezek mind rendkívül tartós anyagok, a belőlük készült kabát sokszor még a tulajdonosaikat is túlélik. Tartósságuk miatt a velük egyidős szerelvények, varratok idővel bizony javításra szorulnak, hiszen azok élettartama az irha élettartamánál jóval rövidebb.

A varratok idővel elkopnak, főleg a súrlódó helyeken, mint pl. a mandzsettarész, a patentok elöregednek, kifordulnak a helyükből, és a cipzár sem örök darab. Mindezek javítását végezzük nagy tapasztalattal, a belvárosban hét végén is hosszított nyitva tartással. Legyen az irhabundájának, irhakabátjának bármilyen sérülése, hibája, mi szakszerűen orvosoljuk!
Irhabunda, irhakabát javítás, alakítás, átalakításIrhabunda, irhakabát javítása:
Kicseréljük a megrongálódott cipzárt, újravarrjuk a felfeslett varratokat. Megjavítjuk az elszakadt, kikopott részeket, ha pedig látható helyen van a szakadás, rátétvarrással, úgynevezett applikációval díszítjük, amitől a szakadást elfedi, és olyan egyedi díszítést ad a kabátnak, mintha eredetileg így tervezték volna. Megjavítjuk a zsebet, a gombokat, az akasztót megerősítjük, minden varratot ellenőrzünk, ahol gyenge, ott megerősítjük. Irhakabát bélésjavítást, béléscserét is végzünk, valamint béleletlen irhakabátok, bundák bélelését is vállaljuk. Az eredmény pedig egy újra hordható irhakabát, ami már nem lóg céltalanul a ruhásszekrényben.

Irhakabát, irhabunda felújítása:
.Hordd el az irhádat! – Szoktuk viccesen mondani ügyfeleinknek, miután átvették tőlünk teljesen megújult irhakabátjukat. Valóban képesek vagyunk a régi kedvencének a teljes felújítására, hiszen a javítások után igény szerint tisztítjuk, újrafestjük, és illatosra varázsoljuk régi kedvencét!
Mintha most hozta volna el a szalonból, olyan lesz a régi, kopott irhakabátja! A hozzánk hozott irhakabátot, irhabundát együtt átvizsgáljuk, rögzítjük a hiányosságokat. Ellenőrizzük a varratokat, átnézzük a gombokat, patentokat, az akasztót, ill. azt a problémát, amivel alapvetően megkerestek bennünket. Javaslatot teszünk az alap problémán túli hibák javítására is, majd a megegyezés szerinti javítási munkákat elvégezzük a kért időpontra, Ön pedig ismét hordhatja jó pár évig irhabundáját, irhakabátját, élvezheti a melegét, a legnagyobb téli hidegekben.

Irhabunda, irhakabát alakítása:

Mivel ennyire tartósak az irhából készült kabátok, bundák, azt is mondhatnánk, hogy ebben az egyenletben az irha az állandó, és mi vagyunk a változók, ill. a divat is változik. Ha pedig változunk, és itt most elsősorban a méreteinkre kell gondolni, jogos kívánság, hogy kabátunkat a mostani méreteinkben is kellemes érzés legyen viselni. Ebben segít a kabát, bunda alakítása, ami elég sokféle megoldást kínál ahhoz, hogy szinte bármilyen méretproblémára megoldást nyújtsunk. Ha hosszú az irhabunda, vagy az irhakabát ujja, rövidítjük, ha túl bő, szűkebbre vesszük. Azon is tudunk segíteni, ha szűk a kabát. A fazonján is tudunk korrigálni a legújabb divattrendeknek megfelelően.
Ha van plusz anyag benne, akkor kiengedünk belőle, ha nincs, betoldással oldjuk meg a problémát. Meg is örökölhetünk egy ilyen darabot, ami nem illik pontosan a méretünkre, alakítással mégis teljesen olyan lesz, mintha eleve ránk szabták volna! Még ha valószínűtlennek tartja, hogy megvalósítható, amit szeretne, akkor is tegyen egy próbát, jöjjön el, hozza el irhakabátját, vagy a bundáját, mondja el nekünk, mit szeretne, és mi egészen biztos fogunk tudni valami megoldást javasolni a problémájára! Hiszen ezért vagyunk!
Tudjuk a derékméretet szűkíteni, a kabát, vagy a bunda hosszát rövidíteni, de ha a gombolásával van gondja, a teljes gombsor is áthelyezhető, cserélhető cipzáras záródásúra, és sorolhatnánk még tovább is. Nem érdemes halogatni az alakítást, hiszen ha a kabát, vagy a bunda túl bő, szorít, vagy netán rövid az ujja, az a viselőjét zavarja még akkor is, ha erről nem vesz tudomást! Minél előbb elhozza hozzánk kedvenc kabátját, vagy bundáját, annál hamarabb lesz ismét kellemes belebújni, újra azt érezni, amitől kedvenc lett a kedvenc.

Irhakabát, irhabunda átalakítás
Régi ruházatát – ha megunta - átalakítjuk, átszabjuk, a hosszát levágjuk, szűkítjük, bővítjük, más hozzá illő anyaggal feldobjuk, és egy új ruhadarabot kap tőlünk az eredeti ár töredékéért!
Ha megvan a kellő mennyiségű anyag hozzá, át tudjuk alakítani egy másik fazonra, de betoldással olyankor is tudunk segíteni, ha a kabátban nincs erre elegendő anyag. Ilyenkor vagy azonos színű, vagy színben harmonizáló anyaggal pótoljuk a hiányzó részeket. Sok esetben azonban egy új szín is sokat dob a régi megunt ruházaton. Díszítéssel, flitterezéssel, extravagáns gombokkal, de még akár egy szép hímzéssel is szinte teljesen új stílust kaphat irhakabátja, vagy megunt irhabundája.
A lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt! Ha megunta, hozza! Ismét vonzóvá varázsoljuk!

Szolgáltatásainkat magas színvonalon, rövid határidővel, korrekt áron és garanciával végezzük.
Ha az irhabunda, irhakabát javításával, alakításával, vagy átalakításával kapcsolatban kérdés merül fel, telefonon egyeztetünk megrendelőinkkel. Nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen!
Várjuk szalonunkban!

Irhabunda, irhakabát javítás, alakítás, átalakítás, festés, felújítás - Ruhaklinika