Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Búvárruha, szörfruha, egyéb vízhatlan ruházat, felszerelés javítása.
Szörfmellény, mentőmellény varrás, és szakadásjavítás, tépőzár, cipzárjavítás.

Búvár ruha javítás

Vízhatlan ruha, vízálló ruha, búvárruha, szörfruha, búvármellény, búvárkesztyű, és különböző mentőmellények, neoprén szörfcipő, neoprén kesztyű szakadásainak javítása, szükség esetén alakítása, átalakítása.

A neoprén köztudottan tartós anyag, de sportolás közben, a fokozott igénybevétel miatt számos sérülés érheti a még ebből a masszív anyagból készült felszerelést is.

Elszakadt kedvenc búvárruhája? Hozza el hozzánk, és mi megjavítjuk! Felfeslett a szörfcipője varrása? Esetleg a mentőmellény pántja szakadt le, vagy a cipzár romlott el valamelyik felszerelésében? Ez sem probléma, hozza el, mi igen rövid időn belül megjavítjuk!

Sportszerek, amelyeket javítunk – a teljesség igénye nélkül: búvárruha, szörfruha, egyéb vízhatlan ruházat, szörfmellény, szörfcipő, vízisí-mellény, mentőmellény, horgász mellény, egyéb, sport mentőmellény.

Javítási munkák, amelyeket végzünk: szakadásjavítás, varratjavítás, ragasztás, felújítás, cipzárjavítás, cipzárcsere. Vízhatlan, rugalmas anyagok ragasztása, javítása, javított felület impregnálása. A javításhoz szükséges speciális anyagok beszerzése, felhasználása.

Télen nincs szezonja, éppen ezért érdemes használaton kívüli nyári felszerelését ilyenkor megjavíttatni. Az ilyen előregondolkodásnak megvan az az előnye, hogy bőven van idő a javításhoz beszerezni a szükséges anyagokat, és árban is kedvezőbb, mintha azonnal kellene sürgősen a javítást elvégezni.

További szolgáltatásaink sportruházat javítás terén:
Sí overall, snowboard-ruha, egyéb téli overall, sínadrág, snowboard nadrág, vízhatlan/vízlepergető öltözet szakadásainak, sérülésének foltozása, felfeslett varrások javítása, zsebjavítás, bőrvarrás, cipzár, patent javítás, csere.

Vállalunk egyéb sporteszközökkel kapcsolatos javítási munkákat is, legyen bármilyen sérülési problémája, igyekszünk magas színvonalon, rövid határidővel, és korrekt áron megjavítani!

Búvárruha, szörfruha, egyéb vízhatlan ruházat, felszerelés javítása - Ruhaklinika