Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Bőr és cordura motoros ruházat méretre igazítás, javítás.
Motorosruha szakadásjavítás, bőrvarrás, cipzár, és béléscsere, protektor csere.

Motoros ruha alakítás:
Vállaljuk motoros bőrruházat, és cordura ruházat mindennemű, igény szerinti méretre igazítását, alakítását, átalakítását! Motoros ruházat megfelelő méretre szűkítését vagy bővítését.

Motoros ruha javítás
Jellemzőbb bőrruházat alakítási munkák: nadrág szűkítés, nadrág felhajtás, aljafelhajtás, bőrkabát ujja rövidítés, oldalszűkítés, szárszűkítés, szárfelvarrás, hosszrövidítés, karcsúsítás, derékméret szűkítés, kiengedés, ülepállítás, gomb, és cipzárátvarrás. Előfordulhat, hogy a bővítéshez szükséges anyagmennyiség nem áll a rendelkezésre, ilyenkor betoldással pótoljuk a hiányzó anyagmennyiséget, esetleg átszabjuk méretesebbre kedvencét. Nagy tapasztalattal rendelkező bőrvarró-szabóink megoldják a problémát többnyire észrevehetetlenül. Ha tehát méret vagy egyéb problémája akad motoros ruházatával, hozza el hozzánk, és mi orvosoljuk problémáját a belvárosban a hét minden napján.

Motoros ruha javítás:
Elkerülhetetlen, hogy néha motorosruhánk ne sérüljön. Egy esés során leggyakrabban szakadásos sérülést szenved az anyag, a varratok is elroncsolódhatnak, zsebek, szegecsek, és egyéb alkatrészek is leszakadhatnak a bőrruházatról. A szakadást foltozással, cordura rátéttel javítjuk, esetenként szimmetrikusan, ha elromlott a cipzár, megjavítjuk, vagy kicseréljük, ha felfeslett egy varrat, vagy leszakadt egy zseb, visszavarrjuk.

Nagy tapasztalatú bőrvarró mestereink lépésről-lépésre helyreállítják ruháját úgy, hogy a korábbi károsodásnak nyoma sem marad. Természetesen nemcsak a balesetekből eredő hibákat javítjuk, a használat során erősen megkopott varratokat, bélésanyagot is javítjuk, és cseréljük, ha szükséges. Az elmozdult protektort visszavarrjuk, ha szakadt, cseréljük. Visszavarrjuk a leszakadt övbújtatót, és a bőrből kifordult fémgombot, szegecseket is.
Jellemzőbb bőrruházat javítási munkák: protektor elhelyezés, bőrlyukasztás, bőrvarrás, gallércsere, derék kiengedés, felhajtás, gomblyukazás, könyökfolt javítás, felvarrás.

Egyéb bőr, és cordura felszerelés javítása:
Vállaljuk továbbá cordura oldaltáskák, cordura tokok, hangszertokok, sportszertokok, laptop táskák, utazótáskák, hátizsákok, és egyéb cordura alapanyagból készült felszerelések javítását is. Bőrtáskák, bőrdíszműves termékek, bőröndök, és bőrből készült utazótáskák javításával is foglalkozunk. Speciális gépekkel felszerelt (stoppoló gép, karos bőrvarrógép) műhelyünkben, alapanyagok és segédanyagok széles választékával, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdával állunk rendelkezésére.

Motoros ruha díszítése - hímzés, feliratozás:
Vállaljuk motoros dzsekik, bőrkabátok hímzését, feliratozását is! Motoros dzseki feliratozás, betűhímzés, grafikák hímzése az egyszerűtől a bonyolultabb, többszínű grafikákig. Dísz-szegecselés és patentozás, kisméretű applikációk, felvarrók készítése.

Bőr és cordura motoros ruházat méretre igazítás, javítás - RUHAKLINIKA