Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség

Bőrruházat – bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág díszítés, hímzés.
Bőrszoknya, női bőrnadrág strasszozás, szegecselés, applikációk felvarrása.

Bőrruházat díszítésKi ne látott volna csodás hímzést egy-egy bőrdzseki hátulján, motoros bőrszerelésen, vagy bőrruhán? Ha szeretne is ilyet, a legjobb helyen jár nálunk! Vállalunk összetett díszítési és hímzési munkálatokat mindennemű bőrruházatra! Név, cégnév feliratozás, logóhímzés, monogramozás, bonyolultabb grafikai hímzések bőrruhára, bőrkabátra, bőrdzsekire akár hozott minta alapján is!

Különleges kéréseit is teljesítjük! Egyéb bőrruházat díszítési lehetőségek: patentozás, szegecselés, strasszozás, rátétek készítése, hímzése, és minden más hímzéssel és díszítéssel kapcsolatos munkák bőrkabátra, bőrzakóra, bőrnadrágra és egyéb bőrruházatra magas színvonalon!
Sérülések javítása rátét felvarrásával – díszítő javítás.

Bőrruházat díszítés, hímzés:
A motoros társaságok összetartozásuk jeleként azonos applikációt – hímzett logót, vagy grafikát hordanak dzsekijük hátulján, aminek a megtervezését, elkészítését, és felvarrását is vállaljuk. Vállaljuk továbbá különböző hímzések, díszítő hímzések, grafikák hímzését bőrkabátra, bőrdzsekire, és bármilyen más bőrtermékre. Név, cégnév feliratozás, logóhímzés, monogramozás, rátétek készítése, hímzése.

Bőrruházat tisztítás, festés:
Sok esetben maga a díszítés egy javítás is egyben, egy csúnya horzsolás, vagy szakadás takarására szolgál. Van azonban olyan helyzet, amikor a bőrdzseki pusztán a hímzéstől nem lesz esztétikusabb, mert állapota viseltes, tisztításra, esetenként festésre szorul. Ilyenkor célszerű a díszítés megkezdése előtt elvégezni a bőrruházat tisztítását, festését.

Bőrruházat – bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág díszítés, hímzés - Ruhaklinika