Ruhatisztítás   Ruhajavítás   Ruhaalakítás   Elérhetőség
hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA nl NL en EN fr FR de DE iw IW it IT pl PL ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Bőrruházat tisztítás, festés, felújítás, és szagmentesítés. Ha kopott, ha sérült,
kitisztítjuk, megjavítjuk, felújítjuk, szebb lesz, mint régen!

borfestes elotte utana hu
A bőrruházat a legidőállóbb típusú ruházat, maga a bőr – hacsak nem éri extrém behatás – nem szakad, nem nyúlik, mérettartása kiváló. Külső rétege egyszerűen lemosható, a szennyeződés viszonylag egyszerűen eltávolítható. Azonban a belseje már kényes, többnyire selyemmel borított bélést tartalmaz, ami könnyen szennyeződik és szagosodik. Éppen ezért a bőrruházat belsejét már jóval nehezebb feladat tisztítani, tisztításához, szagmentesítéséhez már szakértelem szükséges.

Bőrruházat tisztítás, festés, szagmentesítés: felújítjuk bőr ruházatát!

Bőrruházat tisztítás:

Egy teljes szezonon keresztül a bőrruházat szennyeződik, és kellemetlen szagú lesz. Egy komplett tisztítás, szagmentesítés, és a következő szezonban ismét jó érzéssel húzza fel kedvenc bőrruházatát.
Vállaljuk mindennemű bőr termék, bőrruházat – bőrdzseki, bőrkabát, bőrnadrág, motoros ruházat, bőrszoknya, stb. - vegytisztítását, szagmentesítését. Felvevőhelyünk a belvárosban működik hét végén is hosszított nyitva tartással. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző ruhaneműk tisztítása terén, gépparkunk, valamint az alkalmazott tisztítóanyagok minősége garantálja, hogy kedvenc bőr ruhadarabja tökéletesen tisztán, és friss illatúan vehesse át tőlünk.

Bőrruházat festés:

Ha kedvenc bőrkabátod erősen megkopott, visszaadjuk régi színét egy átfestéssel. Ha a motoros szerelés horzsolódott le egy esés során, kijavítjuk, és újrafestjük, nem is látod majd, hol történt a baleset!
Belvárosi szalonunkban hét végén is átvesszük a munkákat, és tanácsadást is nyújtunk, az erősen kérdéses ruhadarabok esetében. A felújító festéssel rendbe hozott kabát ismét évekig véd széltől, esőtől, és gyakorlatilag úgy néz ki, mintha teljesen új lenne! Ezért érdemes a régi ruhadarabokat rendbe hozatni, mert jóval olcsóbb, mintha újat vennénk, arról már nem is beszélve, hogy évekig hordva már ragaszkodunk is a régi kedvencekhez.
Így nem kell tőlük megválni.

Bőrruházat szagmentesítés:

Főleg nyáron, a nagy melegben óhatatlan, hogy egy-egy zárt ruhadarabba beleizzadunk, ami idővel a ruha szagosodásával jár. Ezeket a szagokat tisztítókezelésünk megszűnteti, a bőrruházat friss tapintású és szagmentessé válik.
Bőrruházat felújítás:
Minden bőr termék tisztítása: vegytisztítás, foltkezelés, folteltávolítás, festés, átfestés, felújító festés, bőrápolás, szagmentesítés. Ha kedvenc bőrkabátja erősen megkopott, visszaadjuk régi színét tisztítással és egy festéssel. Ha a motoros szerelés horzsolódott le egy esés során, kijavítjuk, és újrafestjük, nem is látja majd, hol történt a baleset! Egy teljes szezonon keresztül a bőrruházat szennyeződik, és rossz szagú lesz. Egy komplett tisztítás, szagmentesítés, és a következő szezonban ismét jó érzéssel veszi fel bőrruházatát.