Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum Szolgáltató Centrum


Munkafelvétel:

  Hétköznap  8-20 h
  Szombat     9-18 h
  Vasárnap  10-18 h

Clothes Repair

Minőségi ruhajavítás – Ruhaklinika a Blahánál!
Felújítjuk, karbantartjuk ruhatárát!

RUHAJAVÍTÁS

 

RUHAJAVÍTÁS

 

RUHAJAVÍTÁS

 

RUHAJAVÍTÁS

Ruhajavítás   Ruhajavítás   Ruhajavítás   Ruhajavítás
Textilruházat szövet ruha
javítás, felújítás


Bőrruházat javítás,
felújítás
  Sportruházat javítás,
felújítás
  Kötött – hurkolt ruházat
javítás

 

Öltöny, kosztüm, ing, blúz, zakó, blézer, nadrág, szoknya stb. javítása!
Minőségi ruhajavítás a belvárosban, hétvégén is!


Miért érdemes a Ruhaklinikát választania?


Családias légkör jó csapat! – Mindig van pár percünk az Ön számára! Így ha problémája van, mi nem csak meghallgatjuk, hanem megoldjuk a kérését!

Személyre szabott szolgáltatás – Az ügyfeleinkkel kialakított közvetlen kapcsolatnak köszönhetően tisztában vagyunk ügyfeleink igényeivel, egyedi igényeik ismerete nélkül nem végezhetnénk személyre szabott szolgáltatást, márpedig a ruhajavítás, ruhavarrás során mi éppen erre törekszünk! Hogy is ajánlhatnánk az egyéniségének megfelelő megoldást, vagy ruházatot, ha nem törekszünk arra, hogy igényeit, szempontjait megismerjük?

Minőség, megbízhatóság 1923 óta - A ruhakészítés, ruhajavítás terén több generációs tapasztalattal rendelkezünk. A szakma szeretete, a textilek, kelmék tapintása, a varrás „tudománya” már kisgyermekeinknek is kedvelt elfoglaltsága, az iskola után.

Minőségi alapanyagok -
Nagy gondot fordítunk arra, hogy a ruhajavítás, ruhatisztítás során, a legmegfelelőbb, ruhaipari kellékek, és minőségi segédanyagok álljanak munkatársaink rendelkezésére, mert minőségi ruhajavítási munkát csakis minőségi alapanyagok felhasználásával lehet végezni.


Innovatív technológiák, géppark, infrastruktúra
- Fontosnak tartjuk gépparkunk folyamatos fejlesztését, bővítését, mert tudjuk, hogy jó szabás-varrási munkát, csak a feladatra alkalmas eszközökkel, és megfelelően karbantartott gépeken lehet végezni. Speciális ruhaipari gépeinken szinte minden ruhajavítási feladatot el tudunk végezni: pl: frontfixálás, hő rögzítés, vetex ragasztás, gombfelvarrás és gombrögzítés, bőrvarrógépek, gomblyukvarrás, stoppoló gép, stb. Kiforrott ruhajavítási technológia áll a rendelkezésünkre a ruházat különböző hibáinak orvoslására. Infrastrukturális fejlettségünknek köszönhetően, kimagasló az ügyfélkezelési rendszerünk, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Ruhajavítás – szabómesterek - Ruhaklinikánkban a ruhajavítás is a szabómesterek feladata, akik ugyanazt a ruhadarabot akár el is tudják készíteni, így biztos lehet benne, hogy javítandó ruhadarabja a legmegfelelőbb kezekbe kerül. Az elvégzett ruhajavításokat, méretre alakításokat, minőség-ellenőrzés és véglevasalás után, próbával adjuk át. Nagy gondot fordítunk a ruhaipari szakember-gárdánk, szabómestereink  kiválasztására és szakmai fejlesztésére is. Így mára elmondható, hogy szakember-gárdánk igényes, nagy tudású,  tapasztalt szabómesterek szövetsége, akik számára kiemelten fontos a minőségi munkavégzés, és ebből fakadóan az Ön elégedettsége.


Ruhajavítás - általános információk


A Ruhajavítás vállalási határideje:

A ruha javítás vállalási határideje általában 2-3 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudunk ruhajavítási munkákat vállalni. Az SOS ruhajavítás 20-40% felárral történik, mert sok esetben feladatok átütemezését, gépek átállítását igényli, amelyek plusz költséget rónak ránk is.


Milyen típusú ruhákat javítunk?

Ruhaklinikánk különböző ruhajavítási technikák révén képes eredményesen és gyorsan mindenféle sérülést, szakadást megvarrni, eltüntetni, bármilyen ruhaátalakítást, ruha elem cserét végrehajtani, legyen az szövet anyag, kötött ruházati termék, irha, szőrme vagy bőr. Pl. Motoros bőr ruha elemcsere. Ruhajavítás során olyan kiforrott módszerekkel fedjük el az anyag sérülését, hogy nem is ismer majd rá kedvenc ruhájára, épp olyan lesz, mintha most vásárolta volna!

 

Ruhajavítás lépésről lépésre - a ruhajavítás munkafolyamata

Ruhajavítás - 1. lépés

 A javítandó ruhák átvétele személyesen történik az Akácfa utcai bemutatótermünkben
Címünk - Nyitva tartásunk
Nem szükséges bejelentkezni, mert a nyitva tartási idő alatt folyamatos az ügyfélszolgálatunk működése.
Tehát ebédidőben, sőt hét végén is van kihez fordulni, mert váltásban dolgoznak a munkatársaink.
SOS panaszok enyhítése végett persze célszerű előre bejelentkezni.

Ruhajavítás - 2. lépés

 A javítandó ruhákat együtt átnézzük, ellenőrizzük  gombokat, varratokat, a cipzárakat, az akasztót, a zsebeket, a bélést, stb, és ellenőrizzük, nincs-e a ruhának esetleges rejtett sérülése. Átvételkor a ruhajavítás munkafelvételi lapján rögzítjük a ruha állapotát, a javítási tételeket, az átadás várható időpontját, és költségét is. Amennyiben előre nem látott költség merülne fel, pl. szétbontás után derül ki hogy a kabát bélése mégsem javítható, csak cserélhető - telefonon értesítjük.

Ruhajavítás - 3. lépés

A ruhajavításra átvett ruhadarabokat a felvételkor elhangzott információkkal együtt, ügyfélszolgálatosunk továbbítja a varrodába, ahol az adott ruha típusának, anyagának leginkább értője kapja meg a feladatot. Mindig kiemeljük, mert leginkább ez a fontos: olyan tapasztalt ruhaipari mérnökök, szabómesterek javítják ruháját, akik nap mint nap el is készítenek ilyen ruhadarabokat, így biztos lehet benne, hogy az elvégzett munka mindig tökéletes lesz!

Ruhajavítás - 4. lépés

 Ha a ruhajavítás befejeződött, az adott ruhadarab ellenőrzésen megy keresztül, és ha a MEO mindent rendben talál - általában így van, munkalapja visszakerül az ügyfélszolgálatra.

Ruhajavítás - 5. lépés

A ruhajavítás végeztéről értesítjük Önt telefonon, és nyitva tartási időben átveheti a megújult, megjavított ruhadarabokat. Ha elégedett volt munkánkkal, csak azt kérjük: Mondja el másoknak is!


Speciális esetekben
is nyugodtan keressen minket, minden ruhajavítással kapcsolatos problémára igyekszünk megoldást találni! Javítottunk már például vitorlás vízhatlan overallt, búvárruhát, motoros ruházatot, rendvédelmi ruhát, hagyományőrző ruhát (Bocskai öltönyt) estélyi ruhát, esküvői öltözetet, de javítottunk síruhát, snowboard overallt, és lovagló ruházatot is.

 

Ruhaklinika irányárak

 

Ne feledje!
Ha ruhajavítás, akkor Ruhaklinika! - & - Minőség, megbízhatóság 1923 óta!


Ruhajavítás címekben
: ruhajavítás, ruha javítás, ruha bélelés, ruha béléscsere, cipzárcsere, cipzár javítás, ruha stoppolás, ruha foltozás, varratjavítás, nadrág ülepfoltozás, nadrág felvarrás, patentcsere, szakadásjavítás, műszövés, műstoppolás, gombpótlás, dzseki béléscsere, kabát zsebtasakcsere, zakó könyökfoltozás, kabátjavítás, ruhaklinika, ruhaszerviz, ruhajavító, ruhadoktor.